A Jehova Tanúi miért nem tartják embernek az afrikaiakat?
Az egyik kérdésnél az egyik tanú ezt írta:
"Afrikában nem tüntettek mert ott az ember nem ember, van akinek neve sincs."
Ez szerintem egy végtelenül csúnya nézet az Afrikában élő emberek millióiról. Mondjuk egy másik kérdésnél ez a tanú roma származású embereken gúnyolódott.
Mennyire krisztusi lelkület ez?
43
Nem,nem egyek. Jézus magát Isten fiának tartotta, ki is jelentette, hogy az Atya nagyobb nála és Isten is a fiának nevezte Jézust. Jézus imádkozott Istenhez. Saját magához beszélt? Picit gondolkozz, mennyire abszúrd.
Ok, akkor ne járj. Szia, immár sokadjára.
Kicsavarásnak? Nektek van átferdített biblátok már nem azért.
Miért tartod elképzelhetetlennek? Az uvf csak ereknekség kutatók, filozófiájukból fakadt, ugyanis te vallsz nézetet nem én, ez maga az eredeti biblia! Az ó szövetségben mem volt jézus, nem beszélt a tekercs isten fiáról! Csak eljövendőről. Nem logikus még most se semmi?
47
Nincs semmi ferdítve. Nem tudom ezt honnan vetted.
Az uvf egy és ugyanaz a Biblia, közérthető nyelvezettel és modern megfogalmazással.
De,logikus.Jézus skizofrén volt és saját magáról E sz/ 3 személyben beszélt, imádkozott és még beszélgetett is önmagával. Nagyon logikus, hogy amikor Péter azt mondja hogy te vagy Isten fia, Jézus azt mondja, hogy így van. Fránya egy beszélgetés, azt kellett volna mondja, hogy "Há de Peti! Én vagyok az, nem ismersz meg? Mi az hogy a fia?".
Nem vitatkozom, mert nincs értelme. Én tudom az enyémet, te a tiédet... Biztos te okosabb vagy, mint azok akik Jézusról és Istenről két különálló személyként írtak (az evangélisták).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!