A Jehova Tanúi miért nem tartják embernek az afrikaiakat?
Az egyik kérdésnél az egyik tanú ezt írta:
"Afrikában nem tüntettek mert ott az ember nem ember, van akinek neve sincs."
Ez szerintem egy végtelenül csúnya nézet az Afrikában élő emberek millióiról. Mondjuk egy másik kérdésnél ez a tanú roma származású embereken gúnyolódott.
Mennyire krisztusi lelkület ez?
28
Csillapodj,mennyek országa!
Az én szívemben van valami, a te szívedben más és légy boldog vele.
29
A saját szemeddel foglalkozz, ha kérhetem.
30
Nagyon okos vagy, kisfiam. Leülhetsz, ennyi elég. Kár a szócséplés ért mert csak magadat röhögteted
Én nyugodt vagyok,te földiparadicsom!
A te szivedben nincs semmi drága, főleg nem Jézus! Inkább az agyadba van isten mint a szívedben, hisz biblia kutatók az agyukkal értelmeznek nem a szívükkel.
33
Ok,legyen neked igazad csak csillapodj már le XD
Én tudom hogy mi van a szívemben jobban mint te, de a te dolgod ha te a vesémbe látsz.
Jó, hogy te vagy A Biblia értelmező. Légy rá büszke, szia!
'30
Nagyon okos vagy, kisfiam. Leülhetsz, ennyi elég. Kár a szócséplés ért mert csak magadat röhögteted'
Itt nem az okoságot fintortatom, én csak azt írom le amit a biblia jövendöl, bibliából másoltam. Akik okosnak tartják magukat azok pont a tanuk, mondjuk a társulat alapítója is okos ember volt, és mikor hamisan prófétál kiröhögte az egész világ. Okosak vagytok, mert világi színten kutatjátok a biblia logikáját értelmét, és a folyoiratokba is csak is tudományos cikkek vannak! Kik az okoskodók? Elkéne gindolkodni. Én azért okoskodok mert bemásolok egy tükröd a tanuk szemüvege elé, amit még csak kisem találok, ha nem biblia írja! Most már röhöghetsz kisfiam.
'Ok,legyen neked igazad csak csillapodj már le XD
Én tudom hogy mi van a szívemben jobban mint te, de a te dolgod ha te a vesémbe látsz.
Jó, hogy te vagy A Biblia értelmező. Légy rá büszke, szia!'
Huhh nehéz eset vagy mint a többi. Nem nekem van igazam, hanem a bibliának! Te ezt vitának fogod fel! Nem csoda erre tanitottak a tanuk, én megsem lepődök ha te ez személyes vitának fogod fel, nem nekem adtál igazat hanem a ferdítetlen bibliának! De okos enged szamár elven működsz, itt is te okoskodsz!
37
Legyen meg a te akaratod, csak állj már le szent prédikációddal.
39
Maga Jézus Krisztus adta parancsba a prédikáló szolgálatot. Ettől még te sem fogsz eltántorítani. De megígérhetem, hogy tőlem sosem fogsz kapni egy kiadványt sem ha ez megnyugtat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!