Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » A Jehova Tanúi miért nem...

A Jehova Tanúi miért nem tartják embernek az afrikaiakat?

Figyelt kérdés

Az egyik kérdésnél az egyik tanú ezt írta:

"Afrikában nem tüntettek mert ott az ember nem ember, van akinek neve sincs."

Ez szerintem egy végtelenül csúnya nézet az Afrikában élő emberek millióiról. Mondjuk egy másik kérdésnél ez a tanú roma származású embereken gúnyolódott.

Mennyire krisztusi lelkület ez?

2021. febr. 5. 20:03
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/73 anonim ***** válasza:
41%

28

Csillapodj,mennyek országa!

Az én szívemben van valami, a te szívedben más és légy boldog vele.

29

A saját szemeddel foglalkozz, ha kérhetem.

2021. febr. 20. 23:11
 32/73 anonim ***** válasza:
0%

30

Nagyon okos vagy, kisfiam. Leülhetsz, ennyi elég. Kár a szócséplés ért mert csak magadat röhögteted

2021. febr. 20. 23:14
 33/73 anonim ***** válasza:
64%

Én nyugodt vagyok,te földiparadicsom!

A te szivedben nincs semmi drága, főleg nem Jézus! Inkább az agyadba van isten mint a szívedben, hisz biblia kutatók az agyukkal értelmeznek nem a szívükkel.

2021. febr. 20. 23:16
 34/73 anonim ***** válasza:
0%

33

Ok,legyen neked igazad csak csillapodj már le XD

Én tudom hogy mi van a szívemben jobban mint te, de a te dolgod ha te a vesémbe látsz.

Jó, hogy te vagy A Biblia értelmező. Légy rá büszke, szia!

2021. febr. 20. 23:19
 35/73 anonim ***** válasza:
68%

'30

Nagyon okos vagy, kisfiam. Leülhetsz, ennyi elég. Kár a szócséplés ért mert csak magadat röhögteted'

Itt nem az okoságot fintortatom, én csak azt írom le amit a biblia jövendöl, bibliából másoltam. Akik okosnak tartják magukat azok pont a tanuk, mondjuk a társulat alapítója is okos ember volt, és mikor hamisan prófétál kiröhögte az egész világ. Okosak vagytok, mert világi színten kutatjátok a biblia logikáját értelmét, és a folyoiratokba is csak is tudományos cikkek vannak! Kik az okoskodók? Elkéne gindolkodni. Én azért okoskodok mert bemásolok egy tükröd a tanuk szemüvege elé, amit még csak kisem találok, ha nem biblia írja! Most már röhöghetsz kisfiam.

2021. febr. 20. 23:21
 36/73 anonim ***** válasza:
0%
Röhögök is, mert röhej vagy, már bocs. Az erő legyen veled! XD
2021. febr. 20. 23:25
 37/73 anonim ***** válasza:
68%

'Ok,legyen neked igazad csak csillapodj már le XD

Én tudom hogy mi van a szívemben jobban mint te, de a te dolgod ha te a vesémbe látsz.

Jó, hogy te vagy A Biblia értelmező. Légy rá büszke, szia!'

Huhh nehéz eset vagy mint a többi. Nem nekem van igazam, hanem a bibliának! Te ezt vitának fogod fel! Nem csoda erre tanitottak a tanuk, én megsem lepődök ha te ez személyes vitának fogod fel, nem nekem adtál igazat hanem a ferdítetlen bibliának! De okos enged szamár elven működsz, itt is te okoskodsz!

2021. febr. 20. 23:26
 38/73 anonim ***** válasza:
0%

37

Legyen meg a te akaratod, csak állj már le szent prédikációddal.

2021. febr. 20. 23:28
 39/73 anonim ***** válasza:
68%
Te meg állj le a házról házra járásoddal,és a jehovás őrtörnyos felfogásoddal!
2021. febr. 20. 23:32
 40/73 anonim ***** válasza:
0%

39

Maga Jézus Krisztus adta parancsba a prédikáló szolgálatot. Ettől még te sem fogsz eltántorítani. De megígérhetem, hogy tőlem sosem fogsz kapni egy kiadványt sem ha ez megnyugtat :)

2021. febr. 20. 23:41
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!