Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » A Jehova Tanúi miért nem...

A Jehova Tanúi miért nem tartják embernek az afrikaiakat?

Figyelt kérdés

Az egyik kérdésnél az egyik tanú ezt írta:

"Afrikában nem tüntettek mert ott az ember nem ember, van akinek neve sincs."

Ez szerintem egy végtelenül csúnya nézet az Afrikában élő emberek millióiról. Mondjuk egy másik kérdésnél ez a tanú roma származású embereken gúnyolódott.

Mennyire krisztusi lelkület ez?

2021. febr. 5. 20:03
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/73 anonim ***** válasza:
67%
A Jehova tanúi istenkáromlók, szektások.
2021. febr. 6. 13:03
 12/73 anonim ***** válasza:
100%
10# Van benne valami. Engem állandóan Eleknek hív és még a barátom is írt neki állítólag, hogy én kiközösített vagyok, de nekem mindig válaszol 😂
2021. febr. 6. 13:08
 13/73 anonim ***** válasza:
28%
Kamu. Ilyet biztos nem mondott senki, vagy nem ebben a kontextusban.
2021. febr. 7. 18:25
 14/73 anonim ***** válasza:
77%

Ott a link. Mit kell állandóan üldözöttet játszani? Ráadásul olyan ember írta, aki bár tanulmányoz, de azt sem tudja mi az az ige, aki képes hazugnak nevezni azt, aki leír egy igét. Akit egyetlen egy tanú sem állít meg, mert élvezitek, hogy az általatok annyira gyűlölt katolikus egyház ellen ír, amihez nektek nincs bátorságotok, mert szerintetek jól kell viselkedni a talánüdvösséghez, így egy nemtanút tesztek inkább nevetségessé, csak szekálva lehessenek a katolikusok.

Mindegyikötök tiszta szégyen.

2021. febr. 7. 19:57
 15/73 anonim ***** válasza:
0%

Kedves 14

Köszönöm az általánosítást

2021. febr. 14. 18:07
 16/73 anonim ***** válasza:
83%
Szívesen, bár ez tapasztalat az itt eltöltött évek által. Erről csak ti tehettek, ha nem az a kép alakul ki rólatok, amit ti gondoltok magatokról két önimádat között.
2021. febr. 14. 20:24
 17/73 anonim ***** válasza:
100%
Jehova tanú veszélyesek, báránybőrbe bújt farkasok. A próféták is írnak róluk ezek húzák meg az imaszíjukat. Ódszkidni kell tölük. Veszélyes szekta, az emberek is nézve és halál utánra is.
2021. febr. 20. 01:46
 18/73 anonim ***** válasza:
0%

17

Itt egyedül te vagy a veszélyes meg a gyűlöleted

2021. febr. 20. 02:02
 19/73 effre ***** válasza:
100%

18

na sajnos itt van ismét .... a "gyűlölet" szó igazán közkedvelt a tanúk között- ezt nemcsak itt , máshol is tapasztaltam már .

Leírnád kérlek részletesen, mit is takar valójában a "gyűlet " szó nálad és miért alkalmaztad a fenti mondatodban?

2021. febr. 20. 21:48
 20/73 effre ***** válasza:
100%

Bocs javítok

"gyűlölet "

2021. febr. 20. 21:49
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!