Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Szerintetek rendben van az...

Effre kérdése:

Szerintetek rendben van az Jehova Tanúi ,hogy gyermekmesékben arra tanítjátok a kicsiket ,hogy akik nem tanúk azok gonosz emberek?

Figyelt kérdés
Konkrétan ma szembesültem ezzel, hogy egy háromévesnek ilyeneket mondanak.

2021. febr. 2. 22:52
1 2 3
 1/30 KárpátokGéniusza válasza:
100%
Szerintem mindegy mi mit hiszünk ez semmit nem változtat, a dolog inkább őket minősíti.
2021. febr. 2. 23:01
 2/30 anonim ***** válasza:
20%
Ha a többi (nálunk rendszeres) vallás gyerekekkel szembeni viselkedését elfogadjuk, akkor ezt miért ne?
2021. febr. 2. 23:12
 3/30 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer belementem aztán kvázi azt mondták hogy a lepke nem érez csak azért van hogy szépet láss lényegében nem így megfogalmazva
2021. febr. 2. 23:15
 4/30 anonim ***** válasza:
24%

Ha ilyeneket tanítanánk, akkor hogyan lehet a gyermeket arra megtanítani, hogy tudjon beszélni másoknak a Bibliáról?

Valamit nagyon félre értettél, vagy hallottál.

2021. febr. 2. 23:32
 5/30 A kérdező kommentje:
Nem, még véletlenül sem értettem félre !
2021. febr. 2. 23:49
 6/30 anonim ***** válasza:
77%

"Ha ilyeneket tanítanánk, akkor hogyan lehet a gyermeket arra megtanítani, hogy tudjon beszélni másoknak a Bibliáról?"

Valami olyasmit mondtok nekik, hogy a Sátán embereihez is el kell vinni a "jó hírt". Na? Ez már elég hihető nem?

A te hited szerint a katolikusok is a Sátán kezében vannak, mégis betérítenéd őket a vallásodba.

A tanú hittérítéstől függetlenül mondhattok ezt-azt.

2021. febr. 3. 00:02
 7/30 A kérdező kommentje:

4

Saját szememmel láttam a gyermekmesét .

Kicsi gyermekeket mesefilmben,játékos- burkoltan mindenki ellen uszítanak.

EZ tanítás ?

Ez Jézus tanítása?

Ezt hirdeti a kereszténység?

Igy induljon óvodába egy hároméves? Közösségbe szoktatás ?

Beleültetni a szorongást, félelmet,a mások nem elfogadását ?

Ebből lesznek "Jézus királyságának" legfiatalabb követői ?!

Ateisták,agnosztikusok- ti uszítjátok a gyermekeiteket más emberek ellen?

Más vallásúak, nem tanúk ! a vezetőitek adnak a kezetekbe olyan tartalmú mesekönyvet,mesefilmet amiben azt tanítják a gyermeknek, hogy a másik ember gonosz aki nem azonos vallású veletek ?

2021. febr. 3. 00:40
 8/30 anonim ***** válasza:
91%
A JT egy fundamentális közösség, és előszeretettel keveri a nevelést/tanítást az agymosással. És sajnos nem csak a JT az egyetlen ilyen keresztény közösség.
2021. febr. 3. 04:33
 9/30 anonim ***** válasza:
78%
Nem csak ez szárad a lelkükön. Szívből remélem, hogy megkapják a büntetésüket ezek a gonosz sátánfattyak.
2021. febr. 3. 05:16
 10/30 A kérdező kommentje:

9

A Vezető Testületre gondolsz , úgy-e?

2021. febr. 3. 08:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!