Szerintetek rendben van az Jehova Tanúi ,hogy gyermekmesékben arra tanítjátok a kicsiket ,hogy akik nem tanúk azok gonosz emberek?
"Ha ilyeneket tanítanánk, akkor hogyan lehet a gyermeket arra megtanítani, hogy tudjon beszélni másoknak a Bibliáról?"
Még azt is meghamisítottátok, hogy megfeleljen az ördögtorony hazugságainak!
Megkérlek, hogy linkeld már be nekem azt a "mesét". Erre Én is kíváncsi vagyok.
Mert soha ilyesmit nem tanítottam, és nem is hallottam, hogy ilyen lenne bármelyik Marcis videóban.
12
látod erről beszélünk itt sokan.
Neked mint egyszerű hívőnek soha nem jutna eszedbe ,hogy a Vezető Testület mit is csinál . Mert hiszel nekik bizalommal.
Úgy ahogy mondod, nem is tennél ilyent.Normális ember nem is tesz ilyent.
Ezek szerint lehetsz te is egy becsületes hívő ,egy normális ember, csak nem tudsz arról mi is zajlik valójában.
Miért nem tájékozódsz mit rejt a szervezet magában ?
Rögtön megértenéd, miért vagyunk itt elegen akik ezt nem helyeslik.
Egyet kellene megértened: attól,hogy tájékozódsz nem vétessz Isten ellen .
Hidd el, nem beszélünk hülyeséget.
Belinkelem, de németül van .
Az eredetihez, nincs direkt hozzáférésem,mert nem vagyok tanú.Akitől pedig elkérhetném ,az konkrétan érint engem- és kockára tenném a kapcsolattartást .
A meséket láttam, és néztem is a háromévessel, és meg voltam rőkönyödve .Egy mukkot sem szólhattam,mert ha igen akkor annyi a kapcsolattartásnak.
Ugyanazokat a meséket találtam meg összesítve.
Ugyanis anyanyelvi szinten beszélem a német nyelvet, így még azt sem mondható, hogy esetleg félreértettem.
Remélem kibogozod, de a képek magáért is beszélnek.
https://www.youtube.com/watch?v=t2VQpKq71Lk&ab_channel=DieWa..
Anthony Morris büszkén mutogatja a könyvét:
a 4-ik perctől pedig a konkrét ijesztgetés arról, hogy milyen gonoszok az emberek.
https://www.youtube.com/watch?v=4FB5U_4SAPI&ab_channel=Brude..
Ez egy háromévesnek való mesekönyv ??
Ilyen videó, amit belinkeltél nem létezik a honlapunkon.
"Az eredetihez, nincs direkt hozzáférésem,mert nem vagyok tanú."
Bárki beléphet a Honlapunkra, ilyen nincs, hogy "eredetihez nem férhetsz hozzá".
Ez egy világiak által kreált videó. Én beléptem a honlapra, és sehol nincs ilyen videó.
A Bibliai történetek gyerekeknek nem mesekönyv, hanem Biblián alapuló illusztrációkkal ellátott könyv. több mint 25 éve ki lett nyomtatva. Nem új kiadás, de ez most jutott eszébe valakinek kritizálni?
Sajnállak.
Jehova tanúi szerintem nem igazán beszélnek angolul, szóval ebből nem sokat fognak érteni.
Megtaláltam, azt amit belinkeltél.
Valóban van ilyen videó, bárki megnézheti a honlapunkon, nincs megtiltva.
Arról szól, hogy Jehova megbocsát ha valaki hibázik és megbánja.
Egy felnőtt ember is hibázik, akkor egy gyermek miért is ne?
Ez a videó arról szól, hogy ha vétünk, akkor ne keseredjünk el.
Nem tudom mi ebben a gonoszság?
Tessék bárki megnézheti Magyarul. Lehet kritizálni.
15.
Miért ne beszélnének angolul. Sokan vannak akik tanultak más nyelvet.
Egyébként pedig ez Németül van, nem angolul. Már eleve nem a teljes videót linkelte be a Vádló, hanem csak egy részt, hogy kiemelje, a gyermek rossz tanítását.
15
Igen, ezt gondolom hogy se angolul, sem németül nem tudnak.
14
De igen, van , ne állíts olyant hogy nincs. Létezik könyv- és, cd formátumban
És a kezemben tartottam.
A videóban amit bemásoltam, benne vannak ugyanazok az elemek.
De jó :)) a Vádló :))))
még nem kaptam ilyen becenevet :)))
Írtam, hogy megtaláltam, és belinkeltem a teljes videót.
Miért szítod a tüzet itt. Az eleje is fontos, mert így aztán félre lehet magyarázni, mi a tanítás lényege.
De csak ellenségeskedj, erre szakosodtál úgy látom.😠
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!