Imádkoznátok értem hogy ne izguljak és minden rendben legyen a holnapi forgalmi vizsgámon (11.30)?
Figyelt kérdés
2020. dec. 1. 17:07
1/15 anonim válasza:
persze mindenképp! van instád? mert ott folytathatnánk egy kis dumcsit....
2/15 anonim válasza:
Melyik városban? Csak mert ha nálunk vizsgázol, akkor fél 12-kor nem megyek ki az utcára. :D
3/15 anonim válasza:
2
de bunkó vagy! Ha imádkozol akkor emlísd meg Őt is ugy értete!
4/15 anonim válasza:
Én már nem vagyok keresztény, de azért mondok érted egy rövid imát. Ma írtam dolgozatot, szóval tudom, hogy a számonkérés bizonyos esetekben milyen nyomás alá teszi az embert. Ma este imádkozni fogok érted.
5/15 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek!
Kedves Edit! Nincs sajnos Istam
2020. dec. 1. 21:35
6/15 anonim válasza:
Igen, már imádkoztam is érted.
Aludj jol!
8/15 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek az imát! Sikerült a vizsga! Nagyon boldog vagyok! Köszönöm még egyszer 😊
2020. dec. 2. 14:48
9/15 anonim válasza:
Nem az ima segített, hanem mert nyilván jól felkészültél.
10/15 anonim válasza:
#9 igen igazad van de elhiheted az ima is!!az egy kis plusz volt hozzá!;)
Hála Istennek hogy sikerült és még egy bizonyság hogy az imákat Isten meghallgatja! Halleluja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!