Szerintetek a Jehova Tanúi a Mennybe mennek, hamár sok mindent tagadnak, és néhány 100 éves saját Könyvel tanulnak?
80
Miért szegény gyerek? Csak neked olyan nagy élvezet a műmájer karácsony, ahol minden az önzőségről szól meg az ajándékokról.
Nincs rászorulva arra a kólára, de ajándékot visz más alkalomból a barátainnak. Elég szomorú, ha neked ez a nap az ajándékozás napja,vagy csak különös alkalomból jutalmazod a gyereked.
Jaj, tehát a születését. Ki adott erre utasítást? Miért pont pigány ünnepre esett? Miért pont a pogány karácsonyfa lett a szimbóluma?
Ezen elgondolkodtál már?
82
Úgy kapálózol, mint egy partra vetett hal.
Ha nem érdekel, akkor ne írj valládi témájú kérdésekben. Mert mindekttő pogány eredetű és semmi köze a kereszténységhez, csak azt kreáltak belőle
"körzetfelvigyázói minőségben tevékenykedett"
Ezek szerint nyilas volt a jó nagypapi!
84
Isten neve Jehova.
És nem, nem fog feltétlenül meghalni. Ezt nem mondtam, s senki nem mondott ilyet
És egyiks em az ödszetartozásról vagy a szeretetről szól, hanem az ajándékokról és a hamis vigyorokról szól (egy évig felé sem nézel, de szülinapkor és karácsonykor már egyből ott vannak, aztán 26-án már megint nem ismernek.
És Isten különben sem azt mondta, hogy legyen egy alkalom ami összehoz, hanem hogy a mindennapokban legyünk összetartóak és szeressük egymást.
85
Nem tudom, ezt te miből szűrted le, de nem, nem volt nyilas. Semmi köze nem volt ehhez a "nagypapinak".
A te istened neved a Jehova. Miért nem Sehova? :D
Állandóan megjósoljátok a világvégét, pedig csak az Isten tudja.
87
Hatalmas tévedésben élsz.
Isten neve Jehova, ezt mindenki elismeri. Az más, hogy sokan nem használják. Pl nézd meg az Indiana Jones és az utolsó kereszteslovag c filmet. Nem Jehova tanúi voltak a készítők, de ott is Isten nevét a Jehova névvel azonosítják.
És ne gúnyolódj Istennel!
Abban is hatalmasat tévedsz, hogy "állandóan" megjósolnánk a világvégét. Ezt neked valaki bemesélte.
A 20 század első felében voltak jósolgatások, s már 1000szer elmondtam, de 1001-edszer is elmondom, hogy volt egy szeparatista csoport, akik hittek a jóslatokban és ők terjesztették el ezt a szervezetben. Sajnos ezekből kerültek be jópáran a vezető testületbe is, és nagyban elferdítették a hitünket. Azonban a Bibliához valamit is értő tanú nem hitt a jövendölédekben, pont azért, mert ez azt írja, hogy csak isten tudja a mikorját. A családom sem hitt pl. Ezek a szeparatisták aztán le lettek leplezve a tévtanításaikkal együtt és különváltak a szervezettől. Ma magukat (Igazhitű Jehova Tanúinak nevezik, külön felekezet és igen, ők a mai napig jósolnak, de a két felekezet nem összetévesztendő)
Nálunk ekkor minden ilyenfajta jövendölés terjesztése be lett tiltva és ma kétszer is megnézik, ki a szervezet tagja (nehogy megint elferdítse az igazságot).
:DDD
Nos, mivel Isten és Jézus szeret minket, nem kaptam egyáltalán fejfájást azonnal. Tehát a te Jehovád nem létezik. Mi az, hogy valaki bemesélte nekem? XD
És még a himnuszt is tilos énekelni, és szavazni is tilos nektek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!