Szerintetek a Jehova Tanúi a Mennybe mennek, hamár sok mindent tagadnak, és néhány 100 éves saját Könyvel tanulnak?
Figyelt kérdés
2020. szept. 24. 18:39
31/103 A kérdező kommentje:
Jehovisták abban hisznek... :)
2020. szept. 26. 23:25
32/103 anonim válasza:
32
Jehovisták? Olyan nem létezik. Csak jehova tanúi
33/103 anonim válasza:
Félreértelmezés: A szervezet tagjai nevezik magukat jehova tanuinak,mert ők aazt hiszik magukról,hogy azok. Akik nem tartoznak a szervezethez és nem értenek egyet a hamis tanaikkal stb,azoknál a helyes megnevezés a jehovista jelző mert,hogy állandóan jehováznak és igy egyszerűbb őket azonósitani,de lehet az Russelizmus csak az alapitójukat sokan nem ismerik,igy egyszerübb a jehovista jelző.
34/103 anonim válasza:
33
Ez a te elképzelésed. De hivatalosan is a nevük Jehova tanúi. Ha ez neked fáj, akkor a te bajod.
35/103 anonim válasza:
Igazad van! Vannak Jehova Tanui de akkor vannak "Az Utolsó Napi Szentek Jézus Krisztus Egyháza" is ennyi erővel. Ügye igy már kerek,hogy nem a nevük alapján szolitjuk ezeket a szervezeteket mert ők magukra aggattak egy jó hangzatos nevet. Érted? Tehát vannak a jehovisták,és vannak a mormonok. Tovább is van mondjam még?
36/103 anonim válasza:
35
Téged sem kéne a neveden szólítani, csak mert egy jól hangzó nevet rádaggattak a szüleid. Ahogy a katolikusokat vagy reformátusokat is a te logikád szerint katinak és röfinek kéne hívni.
És mi ez a tovább is van. Mi van tovább? Mit akarsz mondani?
37/103 anonim válasza:
A katolikusokat is leegyszerűsítve hívod így, már nem azért. Nem az a felekezet neve, hogy katolikus. Hanem Katolikus Egyház, vagy ahogy a Hitvallásban van, Katolikus Anyaszentegyház.
38/103 anonim válasza:
Ne próbáld elmondani egy bigott háromszögnek azt hogy mi is az a karika.
39/103 anonim válasza:
javitani szoktam aki azt mondja,hogy jehovák,akkor az olyan lenne mint hogy Istenek,de nem is jehova tanui mert az sem helyes megnevezés,a jehovista tanokat valló hivatalosan jehova tanui szervezet tagjai,igy a helyes esetleg.Most ha valaki királynak nevezi magát nem fogja mindenki királynak nevezni,főleg ha nem az.
40/103 anonim válasza:
Ilyenekre szoktam mondnai, hogy én meg az angol királynő vagyok. Mivel annak vallom és mondom magam, biztos úgy is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!