Szerintetek a Jehova Tanúi a Mennybe mennek, hamár sok mindent tagadnak, és néhány 100 éves saját Könyvel tanulnak?
---Igazság megismerése? Te igaznak vallod magad?---
Nem ismerkedem! Köszi!
---lyen bátor vagy? Kijelented mi jgaz és mi nem? Hát akkor biztos Isten vagy legalább is Istennel konzultáltál valamelyik nap, hogy ezt mrgmondta neked.---
Kijelenthető! Igen konzultáltam Istennel tudod itthagyta a könyvét amiből lehet informálodni és megmondja mi igaz és mi nem.Tudom ti nem igazán hisztek a bibliában,bátor vagy hogy amit Isten a könyvében leir hogy hamis te megcáfolod hogy nem az,hát bátor jegény vagy te jányom!
71
Te értelmezed hamisnak. Mert az a te hited. De nem jelenzi ez azt, hogy neked van abszolut igazad
72
Én nem tartozom antikrisztusi szervezetbe és hazugságról sincs szó. Ez a hitem. Fogadd el vagy fúvódj fel dühödben.
Neked mi az eredeti Biblia? Te görögül olvasod talán?
Tevelyegj? Nahykepű vagy de nagyon. És elbizakodott...
Miből gondolod, hogy nem te tévelyegsz? Vagy hogy jogod van letácsolni csak így engem?
'Miből gondolod, hogy nem te tévelyegsz?'
Abból hogy csak a bibliát fogadom el hitelesnek,nem folyóiratokat amit hozzá nem értők kreálnak,és nem hiszek hamis jóslatokban,folytassam? Nem akarlak leblamázni,inkább hagyjuk.
76
Mi is a Bibliát fogadjuk el. Az Őrtorony csak egy folyóirat ami a mindennapi életre ad tanácsokat. Amiket vagy megfogadsz, vagy nem. Tegnap pl arról volt szó, hogy miért káros a túlzott alkoholfogyasztás és mit gondol az alkoholizmusról a Biblia, valamint arról, hogy mennyire fonros, hogy túltegyük magunkat minden haragon és sosem feküdjünk le úgy, hogy valakire haragszunk vagy össze vagyunk veszve, mert a megbocsájtás olyan ajándék, amelyet Isten ad, s amelyet csak az erős lelkű és erős hitű emberek gyakorolnak.
Ebben pl mi rossz van? Milyen kivetni valót találsz ebben?
Blamázni nem tudsz. Sokan próbálták, de megingatni nem tudtak.
Ezeregyszer megírtam, mi a hrlyzet a múltban a jóslat okkal. Egy szeparatista csoport (akik ma különváltak és akik ma magukat Igaz hitű JT nevezik) ők terjesztették el és a vezető testületbe is beférkőztek. Amint alkalom adódott, a szervezet megvált tőlük és megtiltotta az ilyen jósolgatásos gondolkodást. De igaz tanú sosem hitt ezekben a jövendölésekben (pl az én családom sem).
Attól, mert a többség helyesnek tart valamit, még nem lesz az.
Jézus megölését is helyesnek tartotta a többség, később mind rájöttünk, hogy ártatlan ember halt meg. A fajelméletet is elfogadta az egész III Birodalom, mégis visszagondolva, nem volt helyes.
Gyerekes ez a többséges érvelés.
A karácsony pogány ünnep és nincs bibliai alapja. Jézus nem akkor született és nem is adott utasítást ennek megünneplésére, csakis a haláláról való megemlékezésre.
A születésnap szintén nem bibliai eredetű, s mindezen felül azért nem ünnepeljük, mert akkor annak a napnak a szülinapos lenne a központi személye, nem Isten. Azon a napon hirtelen mindenki emlékszik rád, de aztán újabb egy évig elfelejtenek. Tehát illúzió az a nagy rajongás, ami akkor körülvesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!