Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Csak én vettem észre azt,...

Csak én vettem észre azt, hogy az ateisták csak azért piszkálnak sértegetnek minket, mert tudják, hogy nekünk keresztényeknek tilos visszavágni?

Figyelt kérdés

2020. aug. 24. 11:34
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
91%
Na jó, te sem vagy a legélesebb kés a fiókban.
2020. aug. 29. 09:48
 32/35 Anahystor ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Vajon a 28-os és 27-es hozzászólásra miért nem reagáltál???

2020. aug. 31. 08:55
 33/35 Dongaben ***** válasza:
100%
Azért azt vegye figyelembe minden vallásos hívő, hogy ateista és ateista közt is van külömbség. Pont úgy, ahogy a hívők sem egyformán hisznek. :) A legtöbben úgynevezett: "Enyhe ateisták", ami kb. azt jelenti, hogy nem hisz semmilyen isten létezésében, de nem zárja ki, hogy létezhet, létezhetett ilyen. Az "Erős ateista" semmiféle isten létezését nem ismeri el. Lehet idézgetni a Bibliából, de ez egy "enyhe ateistát" sem fog megtéríteni. Azt még mi is tudjuk, hogy ez a könyv a zsidók "eredet mondája". Pont annyira hiteles, mint bármely más népé. Mindenk nyomja a saját "igazát", csak azt felejtjük el, hogy elsősorban emberek vagyunk... Isten nélkül is csodákra vagyunk képesek, ha összefogunk. És, ha ezt tennénk, akkor a létező, vagy nem létező isten (Legyen az bármelyik.) lényegtelen volna.
2020. aug. 31. 10:54
 34/35 anonim ***** válasza:
100%
#33 Agnosztikus ateista a kifejezés, amit keresel
2020. aug. 31. 11:19
 35/35 Dongaben ***** válasza:
100%
Köszönöm a kiegészítést. :) Szándékosan nem írtam az agnosztikus kifejezést, mert inkább a "világi humanizmus", ami illik az elképzelésemhez. Az is igaz, hogy nagyon hasonló a kettő...
2020. aug. 31. 11:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!