Csak én vettem észre azt, hogy az ateisták csak azért piszkálnak sértegetnek minket, mert tudják, hogy nekünk keresztényeknek tilos visszavágni?
Figyelt kérdés
2020. aug. 24. 11:34
1/35 anonim válasza:
Ateista vagyok, nem sértegetek soha keresztényeket. Ők (vagy hát ti) hisznek Istenben, nyugodtan. Én nem. A véleményemet elszoktam mondani, ha megkérdeznek, de különösebben nem szoktam lehordani, vagy megalázni, sédtegetni az ő elképzeléseiket
2/35 anonim válasza:
Biztosan akkor ezért égetettetek el annyi embert máglyán, mert tilos volt visszavágni.
3/35 A kérdező kommentje:
Értem. Én a tudományt is szeretem, és az evolúciót is elfogadom. De volt már olyan, hogy ateisták ne írjanak, erre írnak...
2020. aug. 24. 11:42
4/35 anonim válasza:
Akkor még nem jártál a homoszexuális kategóriában. Oda főleg csak olyan hetero férfi ír, aki utál minden meleget és elege van, hogy a csapból is ez folyik. És ezt majdnem minden kérdés alá leírják.
5/35 anonim válasza:
Ne vegyél minden ateistát egy kalap alá a harcos ateistákkal. Egyébként ők azért sértegetnek minket, mert egyszerűen primitívek, nem azért mert arra számítanak, hogy nem fogunk sértésekkel vissza vágni.
6/35 anonim válasza:
Ma már ez a sokadik ateistákat ócsároló kérdés, nem tudom, te teszed fel mindet, vagy többen vagytok, de ideje lenne áttérni más témára!
7/35 hollófernyiges válasza:
Nem tudom, hogy tilos-e, de ha az, akkor nézzetek szét kicsit a soraitokban, mert valaki itt nagyon piszkálódik keresztény oldalról.
8/35 A kérdező kommentje:
Akkor más kérdés: te hogy reagálnál ha halál után a Mennyben leszel (Édenkert)? A hit nem fontos, csak a viselkedés. Ha jó ember vagy, akkor oda kerülsz sztem. De tudom, hogy az ateisták nem hisznek ebben, de ők is emberek mint a hívők.
2020. aug. 24. 12:46
9/35 anonim válasza:
Én Ateista vagyok, annak ellenére, hogy megkereszteltek. Én nem szoktam megalapozatlanul sértegetni vallásos embereket, de őszintén szólva nagyon sok köztük a kontraszelektált.
10/35 anonim válasza:
Talán én is az vagyok. Ezt csak Isten tudhatja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!