Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » A Vének könyvét olvasgatom,tan...

A Vének könyvét olvasgatom,tanulmányozom,ez a Jehova Tanui szervezetnél,egy amolyan törvény könyv?

Figyelt kérdés
2020. aug. 7. 22:26
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/85 A kérdező kommentje:

---Ha valaki feltsz egy kérdést ami a ti tanaitokat érinti, ti rögtön személyes sértésnek veszitek.---

Ezt kodolták nekik,kb 1000x leirtam én is.

2020. aug. 8. 20:49
 62/85 A kérdező kommentje:

---Meg ránk mondjátok, hogy mindenkinek jobb lenne ha meghalnánk.---

Na! Ilyen itt nem hangzott el soha ne nagyitsd fel a dolgokat.

2020. aug. 8. 20:50
 63/85 A kérdező kommentje:
Mond, embereket ítélek meg, vagy azt amit mondanak istenrről?"Ja neked bizonyára egybemosódik, nem?"
2020. aug. 8. 21:04
 64/85 anonim ***** válasza:
#62 Kicsit jobban körülnézhetnél az oldalon mielőtt ilyeneket kijelentesz. Lásd kikkel állsz egy oldalon.
2020. aug. 8. 21:04
 65/85 A kérdező kommentje:
64-es melyik hozzászoló irt ilyet,én ezt nem láttam,idéznéd?
2020. aug. 8. 21:13
 66/85 A kérdező kommentje:
---Hallottam olyan vénről, aki letérdeltette az újonnan érkező nőket a küszöbön, és csak akkor mehettek be, ha a szoknyájuk ebben a helyzetben leért a földig. Én egyszer azért kaptam tanácsot, mert a szoknyámon nonfiguratív minta volt. A virágmintával nem lett volna baj.---
2020. aug. 8. 21:14
 67/85 anonim ***** válasza:
#52 Nem vagyunk sem mellette, sem ellene. Azért írtam, hogy tudd, nem azért pereltek be minket, amit annyira hangoztatnak. Természetesen koncepciós per volt, több mint 20 kötetnyi ellen bizonyítékot figyelmen kívűl hagytak. A biztonsági kamerák felvételeivel együtt. Hja és Putyin a betiltás után képes volt díjat adni egy tanú családnak.
2020. aug. 8. 21:17
 68/85 A kérdező kommentje:
Nem osztom azt a nézetet, hogy egy szekta, legyen az vallási, politikai vagy ideológiai, agymosást végezne. Az agymosás egy külső dolog. Úgy látom, hogy a szekták információkontrollt alkalmaznak, emiatt az egyén gondolkodása beszűkül, kiszolgáltatottá válik és nem fogja látni a kiutat saját helyzetéből.
2020. aug. 8. 21:19
 69/85 anonim ***** válasza:
Mégis hogyan alkalmaznának információ kontrollt? Nem cenzúrázhatnak külső forrásokat. Érdemes megnézni a "Míg végül semmid sem marad" című filmet. Az jobban bemutatja hogyan működhet egy szekta. Persze sok más módszer is lehetséges. Illetve az sem mindegy kinek mi tartozik bele ebbe a fogalomba.
2020. aug. 8. 22:09
 70/85 anonim ***** válasza:

[link]

Ők Isten Földi választottai, akik üldüzöttekből, üldözők lettek, és napjainkra is hatalmas népszerűségnek örvendenek annyira, hogy ha lehetne, folytatnák azt amit akkor tettek Isten nevében.

Jól lehet már ez is Isten, és Biblia ellenes.

2020. aug. 8. 23:20
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!