A Vének könyvét olvasgatom,tanulmányozom,ez a Jehova Tanui szervezetnél,egy amolyan törvény könyv?
---A Vezető Testület Jehova földi kormányzatának számít, „hű ésbölcs szolga" Mt 24,45 szerint, Isten kinyilatkoztatásának csatornája---
Azért ez elég durva!
---Az egyénnek híven és engedelmesen alá kell rendel-nie magát a benne megtestesülő teokráciának---
Ezért nem mernek sokan kritikát megfogalmazni a tanokkal kapcsolatban.Sőt még megkérdőjelezni sem.Birka effektus!
---Kérdező, szépen elbeszélgetsz magadba---
orvosom szerint addig nem vagyok veszélyes ameddig nem válaszolok magamnak,akkor jelentkeznek kell nála.Egyébként a szent irást veszem alapul,tehát kereszténynek tartom magam.ráléptem valamivel tyukszemedre?
8-es tudom! ez a vének könyve is csak egy hazugság,ezzel nem mondtál ujat.
mi igaz amit ez a szervezet állit? szinte semmi!
Olyan nincs hogy vének könyve. Ha lenne, akkor nem lehetne a Birtokodban.
Ezért itt megint csak zavart keltesz emberekbe, hogy a személyes ellenségeskedéseet másokra is átvetitsd.
De hát Te tudod mit csinálsz. Vagy még sem?....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!