A Vének könyvét olvasgatom,tanulmányozom,ez a Jehova Tanui szervezetnél,egy amolyan törvény könyv?
---Ha annyira függetlennek tartod magad, akkor, hogy lehet, hogy csak velünk van problémád.---
Ezt honnan vetted hogy csak veletek? hmmm
---És csak, hogy tudd terrorizmussal és bűnszervezetben való részvétellel, valamint állam ellenes tevékenységekkel vádoltak minket az Oroszok, aminek bizonyítására a razziák előtt elrejtik az általuk tiltó listán szereplő kiadványokat---
Orosz politikába nem akarok belemenni,ott más a rendszer,putyin mindenkit likvidál aki ellene van.
---Ugye a jehovisták, meg jehovások, meg jehovák akik pedofil vidámparkot üzemeltetnek, gyermek gyilkosok és orgiákat tartanak stb.---
Erről hallottál,én még nem! Én csak a bibliai igazságokkal kapcsolatban látok kivetni valót,nem keveset,de ezzel vagyunk pára,ebben lehet valami igazság nem? vagy csak simán utálunk benneteket mert....én sem tudom miért csak ugy,logikus nem?
---Folytasd csak a hadjáratodat, amibe Én nem kivánok részt venni, nem kaptam Istentől erre felhatalmazást.---
Van önbizalmad rendesen!
---Nézd, Én nem ohajtok békétleséget, a béke bartátja vagyok.
Ez a beteges ellenségeskedésed, és támadásod sorozata, megbontja a békét.
A keresztény Istenre bizza a dolgait, és nem kezd egyéni támadásokba.
Nem vall elmebeli békére, hogy sorozatban itt próbálod magad és az embereket meggyőzni arról, hogy neked van igazad.
Folytasd csak a hadjáratodat, amibe Én nem kivánok részt venni, nem kaptam Istentől erre felhatalmazást.---
Aki itt belemegy hitvitákba az nem békés ember? Na ez is uj nekem!
Nem probálok itt meggyözni senkit semmiről,az hogy valaki rávilágit arra hogy nem helyes a tanotok,és szembemegy a bibliával,az nem ugyanaz.
Vidiripi
"Tudtátok, hogy a zsidó, a keresztény, és az iszlám istene is ugyanaz az isten?"
Kedves barátom ,mindennek meg van a maga ideje! De nagyon is úgy néz ki hogy nem nekünk kell megtenni ezt a dolgot!Ezt arra alapozom hogy ez nincs megírva ,tehát nem így fog történni!
Úgyhogy rosszul gondolkodsz!
"Azt nem értem, miért nem Zárják be mind a 175. ezer testvéremet, gyerekestül családostul. Hiszen elveszik az otthonaikat, a személyes tárgyaikat, laptopokat, Telefonokat. Állig felfegyverkezett maszkos emberek törnek éjjel családokra, néhányukat megverik.
Mert ha Dzsihadisták lennének, akkor nem csodálkoznák, mert brutálisan bántják azokat akik kereszténynek vallják magukat. Bár az is undoritó, hogy ember embernek farkasa."
Akkor talán bele kellene gondolnod abba hogy ki is irányítja a világot! Pedig ezt Jehova tanúi is elvileg tudják!
És még is siránkoztok! De akkor nem siránkoztok amikor pl. Szíriában a dzsihádisták kivégeztek olyan embereket akik kereszténynek vallották magukat! Pedig ha megtagadják a hitüket akkor életben is maradhattak volna! Hány Jehova tanúját végeztek ki Szíriában?
- Félre ne érts sajnálom azokat az orosz tanúkat akik atrocitásokat szenvednek el az államtól. De nem végzik ki őket úgy ahogy keresztényekkel tették Szíriában!
"Egyszerüen, az egész világon az összes közel 9. millió Tanút, zárják börtönben, vagy végezzék ki Őket, ahogy némely országban teszik is. Vajon miért csak némelyekkel teszk, illetve miért csak a Tanúk, amikor igen csak lenne miért másokat is bezárni, és megfosztani az emberségüktől."
- Azért barátom mert az Őrtorony szervezet ezt hiteti el veletek!
Jehova tanúinak halvány lila fogalma sincs hogy mit művelnek a keresztényekkel a világban. Hiszen nem ezek a fő hírek sem a kiadványaitokban sem a hivatalos honlapotokon. És ugye mi van mondva Jehova tanúinak? Az hogy csak ők az igaz vallás. Nos ebből kiindulva akkor ugye miért is foglalkozna egy Jehova tanúja azzal hogy mi történik a többi olyan emberrel aki hívő kereszténynek vallja magát?
"Nyujtsatok be peticiót a kormánynak a Tanúk ellen, ahogy más országokban is teszik. Vagy nem mered? Fogjatok össze, verjetek meg, és használjatok kinzó eszközöket. Miért csak itt ezen az oldalon nagy a szád, lépj a Tettek mezejére a Barátaiddal együtt. Mert nagyon bátornak tartod magad, rajta mutasd meg, milyen nagy ember vagy a Tetteket illetően is."
Mint mondottam nem minden keresztény politizál ám ,vannak olyanok és nagyon is sokan a hívők között akik pont úgy elutasítják a politikát mint Jehova tanúi. Csak ugye erről sem írnak az Őrtoronyban. Ez a szerveztet hibája ,hiszen nem tájékoztat benneteket megfelelően a többi keresztényről.
"A másik, hogy csak a mi vallásunk van szanaszét kérdezve. Ergo csak velünk van gond."
Ez is csak azt bizonyítja hogy nem foglalkoztok sem Jehova tanúi személyenként sem az Őrtorony szervezet más hívő keresztényekkel.
Viszont képzeld el hogy a katolikus egyház is kap rendesen.
Csak címszavakban: keresztes háborúk ,búcsúcédulák ,boszorkány üldözés ,inkvizíció ,pedofília és voltak felekezet közi villongások is sok halálos áldozattal. Lehetne még folytatni és elő lehetne szedni az összes egyházat és ha Jehova tanúi valóban vennék a fáradtságot és után néznének és nem csak az Őrtorony irodalomban ami ERŐSE HIÁNYOS akkor láthatnák hogy rosszul gondolkodnak!
És még egy alapvető dolog amit ennyi kérdés-válasz után sem képesek felfogni Jehova tanúi.
Nem a tanúk vannak támadva hanem a tanaik és kik határozzák meg a tanaikat? A hű és bölcs rabszolga! Tehát ha van is személyes támadás akkor az elsősorban azok ellen irányul akik a tanításokat kiadják!
Persze lehetnek személyes támadások is de az esetek többségét tekintve nem ezek vannak többségben!
"Annyi panasz van ellenünk, hogy csak nézek, hogy miért nem kezdtek el még megtizedelni bennünket."
A válasz egyszerű! Azért mert vallás szabadság van és az állam kiáll a vallás szabadság mellet! Amiért Jehova tanúi is harcoltak nem egy országban. Csak hogy szólás szabadság is van ám. És bizony előfordul hogy van aki átlép egy bizonyos határt. Nos ilyenkor viszont az adott Jehova tanújának kell jogi lépéseket tennie. Konkrétan annak akit a sérelem ért! Más nem teheti meg helyette. Viszont ha nem él a polgári jogával akkor után meg miért nyavalyog? Én meg ezt nem értem. Akkor vagy viselje el vagy tegye meg a jogi lépést és ennyi!
---Nem a tanúk vannak támadva hanem a tanaik és kik határozzák meg a tanaikat? A hű és bölcs rabszolga! Tehát ha van is személyes támadás akkor az elsősorban azok ellen irányul akik a tanításokat kiadják!---
Ezt nem képesek megérteni,vagy nem akarják!
#59 Ti minket hülyéztek meg idiótáztok le. Meg ránk mondjátok, hogy mindenkinek jobb lenne ha meghalnánk. Tehát joggal tartjuk személyesnek.
Ha valaki feltsz egy kérdést ami a ti tanaitokat érinti, ti rögtön személyes sértésnek veszitek. Szóvl ez sem ránk igaz, már megint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!