Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Olyan oldalt keresek ami...

Olyan oldalt keresek ami bemutatja,teologiailag Jehova Tanui hamis tanitásait?

Figyelt kérdés
Egy ismerösömnek lenne rá szüksége,ahol bemutatják a hamis tanokat,az alapitó hamis profétai munkásságát,jóslatait,stb,köszi!
2020. aug. 1. 17:52
 111/154 A kérdező kommentje:

---ami neked hamis tan az nekem hit---

a jehova tanuin kivül mindenkinek hamis a tanuitásotok,inkább keress egy bibliahű gyülekezetet és járj oda,a te érdeked,hamisságban nem tul jó hinni,a hold állása szerint.

2020. aug. 5. 22:21
 112/154 anonim ***** válasza:

109

Egyelőre te vagy alternatív hitű. Meg vagy keresztelkedve?

Ezek mind jelképesek. A tűz szó miért takarná azt, hogy tudatja van a halottnak? A tűz eléget, felperzsel, megsemmisít. Ahogy Isten is elpusztítja a gonoszokat. Ezt jelenti.

2020. aug. 5. 22:23
 113/154 A kérdező kommentje:

--- A prédikátor könyve 9:5 Mert az élők tudják, hogy meghalnak; de a halottak semmit nem tudnak, és azoknak semmi jutalmok nincs többé; mivelhogy emlékezetök elfelejtetett.---

ezen mi az érthetetlen? a halottnak már nincs emlékezette a teste az agya a sirban van,és? lelkileg nem lehet gyötrödni? te még életedben nem gyötrödtél? igaz ehhez ez nem fogható.ez nem igazolja apokol nem létét.

2020. aug. 5. 22:24
 114/154 A kérdező kommentje:

---Egyelőre te vagy alternatív hitű. Meg vagy keresztelkedve?---

Én a bibliai kereszténységben hiszek,igy keresztény vagyok. Igen megvagyok keresztelkedve! De nem mint a jehovista szervezetnél hogy a szervezetnek kötelezem el magam,az csak egy fürdőnek nevezhető! Az nem keresztelés!

2020. aug. 5. 22:25
 115/154 anonim ***** válasza:

111

Saját amgadat hazuttolod meg 😂😂😂 ha te tudsz más bibliahű gyülekezetet, miért nem vagy a tagja? Vagy te még azok felett is állsz? 😮 Wow, bocs. Ezt nem tudtam. Ez mindjárt más.

Akkor ön még azok felett is áll, akik bibliahűek? Esetleg meg tudná nekem nevezni, uram, hogy mégis kik a bibliahűek? Melyik az a felekezet, mester?

2020. aug. 5. 22:25
 116/154 A kérdező kommentje:
Remélem felismered hogy egy hamis vallás áldozata vagy! Remélem mihamarabb visszatérsz a kereszténységhez,és az igazi hithez,és nem egy hamis proféta által hátrahagyott hamis tanokat terjesztő szervezet tagja vagy.
2020. aug. 5. 22:28
 117/154 A kérdező kommentje:
eddig sajnáltam a jehovistákat hogy bajban vannak,de igazat adok azoknak akik itt irták hogy megérdemlik a sorsukat szeretnek a saját hazugságaikban hemperegni és még jól is érzik ott magukat a hányadékban fürödve.
2020. aug. 5. 22:30
 118/154 anonim ***** válasza:

113. Most már valami buddhista is vagy, aki nagy lelkizós lett? Ilyen lélek meg olyan lélek?

Ezékiel 18:4.

Minden lélek* az enyém. Ahogy az apa lelke, úgy a fiú lelke is az enyém. Amely lélek* vétkezik, az hal meg.

Na látod. Te ebben hiszel. A Biblia mégis int a megkeresztelkedésre. Ki keresztelt meg? Te magad, a hajadnál fogva? Egy kis lavórba mártottad a fejed?

Mégis miért neveznéd füdőnek? Mert te nem hiszel benne? Na látod erről van szó. Te HISZEL valamiben, ami csupán hit és ez így is van jól, de más, ha valami másban hisz, az már nem is igaz keresztény...

2020. aug. 5. 22:32
 119/154 anonim ***** válasza:

116

Borzasztó nagyképű és öntelt vagy. Amiben te nem hiszel, az máris hamis? Attól hogy te nem hiszel benne, eldől, hogy mi hamis és mi nem?

117

Hányadék?istenem de elszállt veled a ló. Te akkor mégis mi a fenében fürdesz? Illatos tejben? A tökéletesség és igazság vizében? Elképsztő vagy 😂😂😂

2020. aug. 5. 22:35
 120/154 anonim ***** válasza:
Szerintem zárjuk le! Örülök, hogy te leszel az egyetlen igaz ember, Isten kegyeltje, aki mindenben az Ő szavát követte és mindent helyesen értelmezett a Szent Írásból! Őszintén gratulálok, le a kalappal előtted! Sok sikert továbbra is!
2020. aug. 5. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!