Olyan oldalt keresek ami bemutatja,teologiailag Jehova Tanui hamis tanitásait?
96
Ez is jelképes. Akkor talán az nem is érvényes, hogy „Mert az élők tudják, hogy meghalnak, de a halottak semmit sem tudnak, és nincs többé fizetségük, mert nem emlékeznek rájuk többé, elfeledték őket.” „Mindazt, amit kezed megtehet, tedd meg a te erődből, mert sem cselekedet, sem tervezés, sem ismeret, sem bölcsesség nincs a seolban, ahová mégy” (Prédikátor 9:5, 10)?
Akkor te azt gondolod, hogy a halál után van tudat, szenvedés és érzések?
101.az örök büntetés a halál. Hisz ha Isten nem támaszt fel egy halottat, soha nem nyeri vissza az életét. Az örök büntetés az, hogy kitörli az emebriség és a saját emlékezetéből és az enyészetnek adja a gonosz embert, megsemmisül.
102. Mutasd meg kélek hol írtam olyat, hogy poén!nagyon kíváncsi vagyok, tudod nem emlékszem hogy ilyet írtam volna. De biztos, te olvastad ezt valahol.
Én azt mondtam hogy jelképes. És semmi Russelért. Az öreg több mint száz éve halotr, hagyd már, ne lovagolj rajta. Nem is tudom, ha ő beszélt ilyesmiről valaha.
Szóval szerinted a halál után lehetséges a tudat, az érzelmek és szenvedés? Mondd csak ki!
Sírás és fogcsikorgatás (Mt 8,12; 13,42.50; 22,13; 24,51; 25,10).
• Sötétség (Mt 22,13; 2Pt 2,4.17; Júd 6)
• Tűz (Mt 3,10; 13,40; Jn 15,6)
• Örök tűz (Mt 18,8; 25,41; Mk 9,43)
• Tűz és kénkő (Jel 14,9 kk)
• Tüzes pocsolya (Jel 19,20; 20,15)
• Tüzes kemence (Mt 13,41k.5O)
• Örök tüzes büntetés (Júd 7)
• Kiolthatatlan tűz (Mk 9,43.48; Lk 3,17)
• El nem pusztuló féreg (Mk 9,48; vö. Ézs 66,24)
• Gyötrelem (Jel 14,11; vö. Lk 16,23kk).
régebben összeszedtem ha ez sem győz meg akkor légy biblián kivüli alternativ hitű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!