A Jehova Tanúin kívül van más felekezet amelyik átírta a Bibliát úgy, hogy az ne mondjon ellent a kitalált doktrínáiknak?
Katasztrófa a JT banda.
Ijesztő is, ahogy elvakultan erőltetik a dolgaikat.
Ám sokszor elárulja őket -itt- a százalékuk. Van az elsőnél is alacsonyabb, bőven.
" sokszor elárulja őket -itt- a százalékuk"
Nem Isten pontoz, ezért a százalék az itt olvasó emberek által van. Ennélfogva, ne hogy már ráfogd az Istenre, hogy Ő járul hozzá az emberek elismeréséhez ilyen téren....
Azt pedig ne felejtsd el kedves Barátom, hogy a keresztények kis csoportja soha nem fog a világban elismerést, népszerűséget kapni. Nem Isten akaratával nem egyezik hanem más emberek nézetével ütközik. ezért van lepontozás.
"elvakultan erőltetik a dolgaikat."
Nem vagyok elvakult, és nem erőltetem. Amit irok, azt nem kötelezem senkire, hogy elfogadja. joga van elutasitani.
Nekem az a tisztem, hogy elmondok valamit, a többi az olvasó dolga.
Ugyan a kérdés nem erről szólt, de kikívánkozott belőlem, ahogy a következő is.
Én csak ismerkedek/ ismerkednék a kereszténységgel, és bár a római katolikust felekezetet tartom a "csúcsnak", nem zavarnak a többi felekezetek (bár igaz, a többi vallás sem). Mindenkinek joga van ahhoz, amit szeretne, ami neki jó, addig, míg másokra nincs negatív hatással.
A Jehovákat nagyon érintőlegesen ismerem, de amit láttam, az döbbenet. Áááá ink le sem írom.
Tényleg amit megkaptok, de tiltakoztok ellene: szekta. Egyértelműen. Azonban a veszélyes jelzőt nem raknám hozzá, inkább "csak" a "manipulatív" jelzőt.
"A JT-sek nem normálisak. Nem adnak vért a haldokló testvérnek, mert ők úgy gondolják, hogy ez szembemegy Isten akaratával. Pedig rohadtul nem. És inkább végignézik, ahogy meghal. Katasztrófa."
Félre értelmezik amit a Biblia ír:
Mert minden testnek élete az ő vére a benne levő élettel. Azért mondom Izráel fiainak: Semmiféle testnek a vérét meg ne egyétek, mert minden testnek élete az ő vére; valaki megeszi azt, irtassék ki. Mózes 3. könyve 17:14
Azt nem tudom hogyan sikerült ezeknek az IQ betyároknak a vér egészségügyi célból történő felhasználást összemosni annak az elfogyasztásával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!