Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mit teszel a folyamatos és...

Mit teszel a folyamatos és tiszta Isten-kapcsolatodért?

Figyelt kérdés
2019. jún. 30. 08:57
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
38: szerinted mennyire érezte jól magát a bőrében Pál, akinek kiváló Isten kapcsolata volt, hisz tudjuk, hogy volt gondja. Sőt, kínozták is. Éhezett is. Beteg is volt. Majd kínhalállal halt meg. Szerintem sehogy. Nem ettől függ az Istennel való kapcsolat.
2019. júl. 3. 13:13
 42/53 A kérdező kommentje:

Kedves 41-es, nem ismerem Pál motivációját, nem nyilatkozhatom a nevében.

Más pedig az én nevemben nem nyilatkozhat.

2019. júl. 3. 14:45
 43/53 anonim ***** válasza:
Remekül terelsz, ugyanakkor folyamatosan önigazolást keresel azzal. Úgyis számodra csak a saját igazságod létezik, ezért kár volt kérdést kiírni.
2019. júl. 3. 17:39
 44/53 A kérdező kommentje:
Kedves 60%-os, mi az én igazságom, elárulnád?
2019. júl. 3. 19:37
 45/53 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező,

Arra a kérdésre, hogy mit értesz tiszta Isten-kapcsolat alatt, ezt válaszoltad:

"az én definícióm:

-a Dharmikus utam járom,

-beilleszkedek a Nagy Rendbe annak elősegítőjeként,

-a nekem szánt üzeneteket és jeleket veszem, és megfelelően értelmezem.

"

Nos ez a Dharmikus Rend, üzenetek és jelek vétele, értelmezése nem kompatibilis egyik nagy világvallás Istenképével sem (zsidó, keresztény, iszlám, stb.), ez inkább egy ezoterikus értelmezés. Ezért említettem, hogy a kérdés az ezotéria oldalra való.

2019. júl. 4. 00:55
 46/53 A kérdező kommentje:
Köszönöm a magyarázatot. Szép napot!
2019. júl. 4. 05:58
 47/53 anonim ***** válasza:
Jó Isten gyere le xDD
2019. júl. 16. 23:02
 48/53 anonim ***** válasza:
44: olvasd vissza a válaszaid, ha ennyire feledékeny vagy
2019. júl. 17. 13:23
 49/53 A kérdező kommentje:

Hm.

Ha csak a "saját igazamat" hangoztatnám, valóban nem lett volna értelme kérdést kiírni. Valaki visszakérdezett, ezért adtam személyes definíciót, hogy értem én. De az én világképem és megküzdési módjaim átsajátítása -természetesen- nem kötelezőek senkire nézve sem. Mint ahogy a különféle vallások istenképe sem kell, hogy befolyásoljon engem a személyes véleményem kialakításában.

Valami olyasmit vártam -utólag belátom, hogy a gyaki közössége istenkeresési szempontból meglehetősen inaktív- hogy a válaszok tartalmazni fogják a hozzászólók Istenképeinek zanzásított változatát, és azt, hogy mit tesz a hozzászóló azért, hogy az Úr és közte lévő kapcsolat élő és inspiratív maradjon.

Én kérek elnézést.

2019. júl. 17. 17:26
 50/53 anonim ***** válasza:

Erről van szó. Ha nem tetszik neked más véleménye, akkor máris gúnyolódsz. Neked nincs Isten kapcsolatod, hanem valami ezoterikus baromságot tulajdonítottál el. A Biblia nagyon is jól megmutatja milyen Isten. Amiket te itt összehordtál, az abszolút beletartozik az Isten által tiltott dolgokba.

Én meg nem kérek elnézést.

2019. júl. 17. 19:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!