Mit teszel a folyamatos és tiszta Isten-kapcsolatodért?
55% szerintem Tolle által átadott információkra alapoz, esetleg abban lelt igazságot. Ezért miért kell támadni? Nézz utána, abban lelsz gyakorlatot is.
Abban írja,hogy az egód generálja a gondolatokat és az érzéseket és te a megfigyelő vagy. ..olvasd, hallgasd..találsz benne jó dolgokat, már csak a válaszaid révén is látszik,h hasznos lesz...amúgy SZERETET, az a legjobb, amit tehetsz :D
Kedves Gyakori Válaszoló, az én definícióm:
-a Dharmikus utam járom,
-beilleszkedek a Nagy Rendbe annak elősegítőjeként,
-a nekem szánt üzeneteket és jeleket veszem, és megfelelően értelmezem.
Az a véleményem, van a négy őselem. A víz, a föld, a szél, a tűz.
Vannak istenek, akik a földet megteremtették, és vannak istenek, amelyek más földeket, más síkokat, más világokat teremtettek.
Mi emberekben elsődlegesen a víz őselem, ami dominál. Ez tudományosan is kimutatható. Testünk nagy része vízből, áll, az olyan fontos részei a testünknek, mint a szem, vagy az agy is. Ahhoz, hogy kapcsolatba tudjunk lépni az istenekkel, meg kell értetnünk a saját domináns őselemünket, és azzal kapcsolatot teremteni, majd egy lépéssel tovább az istenekkel.
Van ez a teóriám.
Van egy másik teóriám is. Az leginkább a Buddhizmussal hozható párhuzamba. Az ismert, és ismeretlen világ, az ego része, egy illúzió, amelyet a tudatunk teremt meg. Így tulajdonképpen, bár a létezésünket valóságosnak hisszük, de nem az, így nincs értelme annak sem, hogy van e Isten, vagy istenek, vagy nincsenek. Persze előfordulhat az is, hogy bár, valóban illúzió az, amit látunk magunk körül, viszont az istenek valóban létező szellemi lények, vagy éppen más lények, és ők az illúzió felett állnak, nincs rájuk hatással, viszont értik a működését, és talán ők maguk használják rajtunk szándékosan, tesztként.
Van még pár tucat teóriám, de a fórum tagjai valószínűleg, már ennyitől is ki fognak akadni.
Testünk 99%-a tér. Az atomok méretéhez képest a köztük lévő tér hatalmas, ráadásul az atomok belseje is nem más, mint tér. A tér pedig semmi. Semmik vagyunk. Mindenki figyel a térben lévő tárgyakra, de ki figyel magára a térre, vagyis a semmire? Az nem érdekes az elme számára, pedig abból a semmiből van minden. Mi is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!