Hogy lehet kibírni a 3 műszakot? Ne adj' Isten a folyamatos műszakot?
Eddig akár hány szombati munkanap volt, mindig szabit kértem. De most kondták, hogy ne kérjek, mert fontos lenne, ha jönnék, mert el vagyunk maradva. Mondom jó bejövök természetesen. (Délutános voltam, így szombaton is.) Most meg vasárnap van és hulla fáradt vagyok. Pedig egyáltalán nem szoktam az lenni, szinte soha. Ennyit számítana plusz egy munkanap? Váltottban járjok, jövőhéten délelöttös leszek.
Ha plusz egy munkanaptól így elfáradok, mi lenne, ha 3 műszakban kellene járnom? Vagy ne adj' Isten 2 műszakos 12 órában, folyamatosban? Vagy 3 műszakos folyamatosban.
Hogyan lehet azt bírni? Mert a folyamatos műszak, főleg éjszakaival, biztosan fárasztóbb, mint plusz egy szombati munkanap.
Hát hogyan lehet azt bírni? Biztosan nagyon sokan erre kényszerülnek, gyakorlatilag örülhetek neki, hogy én ilyen "szerencsés" vagyok.
nem kell korán kellni havonta csak 7 napot, plusz délutános és éjszakai pótlék megemeli az alapbért.
Nem tudom, lehet kibírni. Talán a család ad hozzá erőt, gyermekei, felesége. Vagy egy ilyan gyerekkor ahol sok testvér volt, s ritkán lakott jól.
Fater több, mint 30 évig dolgozott három műszakban, mellette megszülettünk mi a testvéremmel, néha eljárt "gmk"-zni még a '80-as évek végén, hogy a kicsiknek, nekünk, mindenünk meglegyen. 2 éve már csak két műszakban megy, és hiányzik neki az éjszakázás.
Úgyhogy mindent lehet, csak elhatározás kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!