Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mi győzött meg Isten létéről?

Mi győzött meg Isten létéről?

Figyelt kérdés
2019. máj. 28. 13:09
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
12%

Természettudományok, logika, filozófia, Biblia.

"Ha a Bhagavad Gitát olvastad volna akkor most hindu lennél?"

Ha nem lenne benne ellentmondás, és tökéletesen ráillene a világra, akkor igen. De ezt csak a Biblia teljesítette

2019. máj. 28. 15:09
 12/37 anonim ***** válasza:
25%

"Ami mind válogatott. Csak aki tájékozatlan, az nem ismeri ezt."

Csak aki tájékozatlan, az ír ilyet

"Tudod, létezik olyan hőmérséklet, ahol már szétesnek az atommagok is, és új anyag keletkezik. Ha inkább a fizikát tanultad volna a Biblia helyett (vagy mellett) - akkor már te is tudnád ezt."

És az első anyag? Az csak úgy létrejött a semmiből?:) Tudod, a fizika, illetve a természettudományok a világ működését írják le, függetlenül attól, hogy teremtés volt, vagy evolúció, így jó nagy marhaságot írtál.

2019. máj. 28. 15:11
 13/37 anonim válasza:
41%
Többször kértem a segítségét, és többször segített. Én tini vagyok, a korosztályomból - már akiket ismerek - egyedül én vagyok hívő, és ez elszomorít. Emiatt sokan le is néznek. Csíksomlyón jártam, amikor egy elég csúnya sebet kaptam. A kegytemplomba mentünk. Egy zsebkendővel megérintettem Boldogasszony anyánk szobrának lábát, rátettem sebemre, és perceken belül nem éreztem fájdalmat. Azóta tartogatom azt a zsebkendőt.
2019. máj. 28. 15:12
 14/37 anonim ***** válasza:
0%

Elsősorban Isten szava a Biblia. Nem véletlen írja Isten, hogy a szava:

(Héberek 4:12) 12 Mert az Isten szava élő, és erőt fejt ki, . . .

Ezt olvasva még hozzájárult az élet, és számtalan más bizonyíték is, ami csak erősíti, azt.

2019. máj. 28. 16:29
 15/37 anonim ***** válasza:
A Bibliai autopoézis nem bizonyítja a Biblia igazát, ahogyan a természettudományok sem mutatnak felé.
2019. máj. 28. 16:45
 16/37 anonim ***** válasza:
55%

"Elsősorban Isten szava a Biblia. Nem véletlen írja Isten, hogy a szava"

Ugye ezt te sem gondoltad komolyan? Tehát a Biblia igaz mert azt írja magáról hogy igaz...

"Ezt olvasva még hozzájárult az élet, és számtalan más bizonyíték is, ami csak erősíti, azt."

Tudnál mondani csak egyetlen bizonyítékot?

2019. máj. 28. 16:57
 17/37 anonim ***** válasza:
Semmi.
2019. máj. 28. 19:44
 18/37 anonim ***** válasza:
0%
Tudnék, de nem írok. Ehelyett megadom azt az örömet neked, hogy nullázz.
2019. máj. 28. 20:09
 19/37 anonim ***** válasza:
76%

" Tudnék, de nem írok.."

Hmm...hitetek szerint nem az van,hogy nektek kell prédikálni,hogy az ítéletkor el ne vesszenek? Eszerint te tudnál bizonyítékot,talán meg is tudnád győzni és megmenekülhetne,de te puszta kicsinyességből,mert lenullázott (nem is biztos,hogy ő,vagy csak ő) inkább hagyod,hadd haljon meg. Mit szól ehhez jehova? Vállalod előtte,hogy meglett volna az esélyed megmenteni,de csökönyös bosszúból egy netes szócsatáért nem tetted,vagy ő is ilyen gané lelkületű,hogy ez szerinte jóvan így? Szerintem gondold át mégegyszer,hogy miben hiszel,mert a jehovád sehol nem mondott olyat,hogy ha van lehetőséged hatni valakire,sőt még bizonyítékod is van,akkor hallgasd el előle csak mert megsértődtél. Az én hitem is itt ütközött problémákba,mikor a legszívesebben a pokol legmélyére kívántam volna valakit azért,amit csinált (nem lepontozott,annál sokkal rosszabbat),de mivel ez a kettő nem összeegyeztethető,ezért nem is erőltettem. Vagy hagyd az egészet,ha ilyen vagy,vagy ha hívő akarsz lenni,akkor el kell fogadnod,hogy durciból nem hagyhatsz valakit a levesbe menni.

2019. máj. 28. 20:40
 20/37 anonim ***** válasza:
42%

Kedves Rachel.

Jézus sem válaszolt mindig minden feltett kérdésre. Ha még is, úgy is találtak volna benne kivetnivalót, ahogy tették is.

Egyébként számtalanszor írtam olyan dolgokat, ami meggyőző lehet, vagy érdekes, sőt még a tudománnyal is összhangban van.

Nem hogy nem értem el vele semmit, de még le is lettem hülyézve, stb. Mások is tettek így, kevés sikerrel.

azért hogy ne szítsam a "lángot" nem mindig bölcs dolog beszélni.

Azért érdekes a felvetésed, mert máskor amikor válaszolok, akkor meg azt írják, inkább ne írjak semmit.

Ha van rajta sapka az a baj, ha nics, akkor meg az.... :)

2019. máj. 28. 22:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!