Isten megfog verni azért mert nem engedem be a macskákat a házba?
Vannak macskáink, de testvéremé. És van egy másik amelyik ideszokott hozzánk már 4 éve.
És én nem engedem be őket, mert alig vagyok otthon be pisilnek vagy kakálnak. Karmolják a bútort, összeszőrözik a ruháimat. A testvérem egyetemista és csak hétvégén foglalkozik velük.
Én meg nem engedem be őket.
Most voltak ilyen esős esték és nagyon sajnáltam őket, be is engedtem őket. Hát mi történik odapisiltek a szőnyegre.
Anyukám és én is egész nap dolgozunk, hát ez nagyon nem hiányzott.
Csak hát azért kicsit bánt is a dolog, de ha bent vannak az is idegesít hogy figyelnem kell nehogy wc-zen...
Nem is beszélve arról, hogy volt hogy megették az ennivalókat, hiába kapnak macskakaját is.
Szóval ha én nem engedem be őket?
Nyilván ha már fagyás van kint és hó az más. De ha amúgy esténként. Akkor ezt a viselkedést szerintetek elítéli az ÚR?
Igen rossz ezt hallani, de nem az én felelősségem...
Nagyon komoly kérdés, de nem tartozhatsz mindenkiért felelősségért. Ha én nappal dolgozok, délután külön órákra és tanfolyamokra járok (többre is) este pedig foci edzéseim vannak. Akkor nekem ez a fizikai korlátom, nem áldozhatom fel magamat másért, mert ha nem lesz jó állásom akkor hajléktalan leszek és akkor én leszek kint a hidegben. Szerintem Magyarországon amég az ember nem keres jól addig a saját biztonsága legyen az első, bárki kerülhet az utcára...
Nem az hogy nem akarok almot venni, de annyi időm nincs este hogy megvacsorázzak és reggel, hogy megreggelizzek, kb annyit vagyok itthon hogy ruhát cserélek és fürdök. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!