Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Isten megfog verni azért mert...

Isten megfog verni azért mert nem engedem be a macskákat a házba?

Figyelt kérdés

Vannak macskáink, de testvéremé. És van egy másik amelyik ideszokott hozzánk már 4 éve.

És én nem engedem be őket, mert alig vagyok otthon be pisilnek vagy kakálnak. Karmolják a bútort, összeszőrözik a ruháimat. A testvérem egyetemista és csak hétvégén foglalkozik velük.

Én meg nem engedem be őket.

Most voltak ilyen esős esték és nagyon sajnáltam őket, be is engedtem őket. Hát mi történik odapisiltek a szőnyegre.

Anyukám és én is egész nap dolgozunk, hát ez nagyon nem hiányzott.

Csak hát azért kicsit bánt is a dolog, de ha bent vannak az is idegesít hogy figyelnem kell nehogy wc-zen...

Nem is beszélve arról, hogy volt hogy megették az ennivalókat, hiába kapnak macskakaját is.

Szóval ha én nem engedem be őket?

Nyilván ha már fagyás van kint és hó az más. De ha amúgy esténként. Akkor ezt a viselkedést szerintetek elítéli az ÚR?

2018. nov. 24. 17:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
0%
Ezt elítéli, de ha elvágod a tyúk nyakát, azt nem.
2018. nov. 24. 17:43
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha eddig bemehettek, akkor tavaszig nem kellene kirakni őket, mert már kezd hideg lenni.

Ha van alomtálca, és rajta alom, akkor arra végzik a dolgukat. Tegyél le egy tálcát, tegyél rá földet, és ha használták, akkor cseréld ki a földet. Majd vehetsz almot is.

2018. nov. 24. 18:05
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Tegyél nekik alomtálcát, oda fognak pisilni, meg Kájoni.
2018. nov. 24. 18:39
 4/12 A kérdező kommentje:
Hiába teszek ha nem vagyok itthon egész nap, és nincs aki kicserélje...
2018. nov. 24. 18:43
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell napra cserélni.

Este hazaérsz, kiszeded a termést, elég hetente egyszer cserélni.

Én egyedül lakom, reggeltől estig dolgozom, edzésre járok, hétvégén egész nap biciklizek, a cicám mégse csinál mellé.

2018. nov. 24. 18:46
 6/12 anonim ***** válasza:
48%
"Isten megfog verni azért mert nem engedem be a hajléktalant a házba?"
2018. nov. 24. 20:19
 7/12 anonim ***** válasza:
0%

Igen meg for verni, macskat nem beengedni az egy nagyon nagy bun.

Neked kampec, mesz a purgatoriumba.

2018. nov. 24. 22:25
 8/12 anonim ***** válasza:
Básztet majd tesz róla, hogy elnyerd méltó büntetésedet
2018. nov. 26. 12:06
 9/12 anonim válasza:

Nem vagyok vallásos, de katolikus családban nevelkedtem és 18 éves koromig minden héten jártam misére, hittanra (kötelező volt). Isten szemében aki tudva és akarva cselekszik rosszat, az követ el bűnt. A bűn mardossa az ember lelkiismeretét. Pontosan tudod, hogy életveszélynek teszed ki a cicákat azzal, ha nem engeded be őket a lakásba! Hideg van, a cicák rosszul bírják a hideget, könnyen kihűlnek. Legyen lelked és engedd be őket, ne szenvedjenek.

Egy olyan házban, ahol nincs WC, te is bepisilnél. Tegyél ki alomtálcát, ha jó minőségű almot veszel, akkor nem kell naponta cserélni. Nekünk a szilikátosat elég 2 hetente 1x, csak akkorra sárgul be. A csomósodó almot elég még ritkábban, mert abból a pisit is ki tudod emelni egy lapáttal, mint a kakit.

Szerintem ez nem akkora áldozat... képes lennél inkább végignézni, hogy kint fáznak, vagy annyira kihűlnek, hogy véreset pisilnek majd?

A karmukat meg le lehet vágni és akkor nem szednek szét semmit.

Egyébként a tesód minek tart macskát, ha ennyire nem érdekli a sorsuk?? Hirdesse meg inkább őket, hátha egy olyan emberhez kerülnek, akinek van egy csöpp felelősségtudata.

2018. nov. 26. 14:09
 10/12 anonim válasza:
Ez olyan ezotéria kategória...
2018. nov. 28. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!