Mi volt a célja Istennek Sátán létrehozásával?
Tudom,hogy viszonylag régi már a kérdés,de az 54%-os katolikuson nagyon megakadtam: Figyelj haver,állj már ki az utca kellős közepére egy feszülettel a kezedben és és ordibáld el az Üdvözlégy Máriát 3x. Ha ez oktalanul kellemetlen érzéssel tölt el és nem megnyugvást és örömöt érzel,akkor neked meszeltek.
Most komolyan,normális vagy? Ki az az elmebeteg,aki nem érezné kínosan magát,hogy áll a nappali közepén egy feszülettel a kezében és magában beszél,miközben szenteltvizet fröcsköl? Tudod,ezt hívják egészséges szégyenérzetnek,én ha hinnék ilyesmiben,inkább azt nézném keményen megszállottnaK,akit egy ilyen "liturgián" kapnék,amikor épp vendégségbe megyek hozzá. Szóval már azt is tudjuk,hogy ha egy ember nem bontja le a korlátait és nem csinál hülyét magából,az démonizált. Jóhogy azt nem kérted tőle,hogy húzza el a függönyt és álljon az elé az ablak elé,ami a legforgalmasabb utcára néz. Eldobom az agyam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!