A Katolikus vallásban mikor hirdették ki a tisztítótűzről (purgatóriumról) szóló dogmát?
Néhány szobor mitől lenne okkult (helyesen írva)? Mint írtam, a jeruzsálemi templomban is voltak szobrok, domborművek, sőt még a frigyládán is, ami magán hordozta Isten jelenlétét. Ezeket mind Isten rendelte el.
Nem tudom melyik szektához tartozol, de pl. a jehovás kiadványokban is láttam már képet Jézusról sokszor. Azokat is tűzre kéne vetni? Mondjuk lehet, de nem a képek, hanem a tanítás miatt.
141."Nehány szobor mièrt lenne okult"
Amit Isten elrendelt bibliai alapja van.
De amit az emberek kèszitettek,mar Jèzus idejèben,legtöbb esetben nem Istentől voltak.
Ha Jèzus követője vagy, akkor csak ott tèrdelsz le imádkozni ahol Jèzus.
Jèzus egyetlen kèpmás előtt sem tèrdelt le amikor imádkozott,pedig rèszben kapott volna valahol.
Ha Jèzus most a földön volna,letèrdelne a kereszt,Sz Antal stb. szobra elè?
Ez jelenti,követed Jèzust vagy nem?
"Ha Jèzus követője vagy, akkor csak ott tèrdelsz le imádkozni ahol Jèzus."
Sajnos nincs pénzem elmenni a Szentföldre, ha megajándékozol egy úttal oda, akkor szívesen letérdelek majd ott, ahol Jézus is tette.
143.Hagyd a cinikus beszollást, jól tudod miről beszèlek.
Mègis nincs a környèkeden egy bálványimádat mentes hely?
Vagy Jèzus azèrt kellett Betlehemben megszülessen ès nem nálad, mert csak ott kapott bálványimádat mentes helyet?
A kitèrőd elemi.
"Hagyd a cinikus beszollást, jól tudod miről beszèlek."
Igazából fogalmam sincs, hogy miről beszélsz, mert én nem szoktam szobrok elé térdelni. Jézus például a Getszemáni kertben imádkozott letérdelve, Ő akkor olajfák előtt térdelt, azokat bálványnak használva?
Jèzus az olajfák között borult le,a szemeit ès a kezèt az ègre emelte.
Te pedig Szent Tóni előtt tèrdelsz le ès a szemedet a bálványra Tonira Szegezed.
Hadd legyek èn is cinikus.
"Hadd legyek èn is cinikus."
Az a baj, hogy nem cinikus vagy, hanem mentális problémáid vannak. Mint írtam már többször, én sosem térdelek le szobrok elé, de meg újra és újra azt írod, hogy letérdelek. Ezzel most sokat nem tudok tenni. Én állítok valamit magamról, te meg az ellenkezőjét. Bizonyára ismersz engem személyesen és látod mikor hol térdelek éppen.
147."Nem tèrdelek le szobor elè".
Amitod magadat és èngemet is.
Az aki a Szentháromságbol táplálkozik és vèdelmezi azt,az bálványimádó, mert az egèsz tantètel bálványimádatra èpűl.
Lehetséges, hogy nem ismered mègis vèdelmezed,ez mèg a legnagyobb baromsá g,ès káromlás.
149.Komolytalan vagy.
Ha azokat a tablettákat szeded amit a háromság nyujt,el is hiszem a beteges cinikusságodat.
Csak egy pèldát mondj a háromsábol ami alátámasztható a bibliábol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!