A Katolikus vallásban mikor hirdették ki a tisztítótűzről (purgatóriumról) szóló dogmát?
#121, szóval babonás is vagy
De az érveimre még mindig nem reagáltál.
Ha még csak babonás lenne...
Csórikám a katolikusokat gyűlölő neoprotestánsok egyik úttörője. Ha egyszer ilyenekhez jutna a hatalom, újra visszatérne a könyvégetések és inkvizíció kora, csak most a katolikusokat égetnék Krisztusért, miként tették az Néró és Caligula korában.
123.Ha nincs bibliád vegyél,és olvass bele,őszinte szívvel,ne pedig a vallások védelmezőjeként,mondja az mentene meg,mind sem Isten szava.
Az oldalt megtöltöd,hamis vallásos tannal ami nincs a bibliában,akarsz ámitani másokat biblián kívüli mesékkel ami már szégyen.
Miért hirdetsz egy vallást és annak hamis tanításait?
Miért nem hirdetés az Isten kristálytiszta szavát,mert ez az oldal azért van.
Nincs rá pénzem, küldj egyet ingyen. Lehetőleg olyat küldj, amiben a Bibliát nagybetűvel írják és nem kisbetűvel, mint teszed.
Ez pedig nem egy hittérítő oldal, hanem azért van, idézem:
"amit máshol nem mertél... itt megkérdezheted!"
Ha nem hiszed, nézd meg fent a logot.
125 #.Miért védekezel hamis linkekkel?Pontosan ezt mondom,hogy nincs a bibliában,amit észre sem veszel mert bálványokrol álmodozol.
Mária imádat,szent Antal szobra élé letérdelni kérni a közbenjárását,embereket szenté avatnak bünös emberek,tisztítótűz,halottakért való ima"mise",Atya szoba se jön nálad,hadd ne soroljam mert már a végén nekem is bün,hogy Ennyi istentelen dolgot leirok amit te gyakorolsz.
A bibliát(főnevet)tanuld meg mikor írják nagybetűvel és mikor nem.
Nálam a bibliában írt minden betü nagy/nálad minden betü kicsi,aminek felét kihagyod és a szentháromsággal annak hamis tanával helyesited.
Legurult pár feles estére? Én egy árva linket nem írtam be, nem tudom miről beszálsz.
A Biblia tulajdonnév, ha csak ragozás lesz pl melléknév, mint a bibliai, akkor nagybetűvel írandó.
"Pontosan ezt mondom,hogy nincs a bibliában"
Nem, te azt mondtad, ha nincs Bibliám, akkor vegyek. Én azt mondtam, hogy nincs rá pénzem, vegyél te nekem.
#127.Gyere utána és adok egyet,nincs benne a hamis tantételed ugy mint a katolikus fordításban sincs.
Azért volna egy kérdésem .
Szent Antalt miért imádjátok?
#127, szegénynek nem esik le, hogy ketten vagyunk. :D
"Mária imádat,szent Antal szobra élé letérdelni kérni a közbenjárását,embereket szenté avatnak bünös emberek,tisztítótűz,halottakért való ima"mise",Atya szoba se jön nálad,hadd ne soroljam mert már a végén nekem is bün,hogy Ennyi istentelen dolgot leirok amit te gyakorolsz."
Jó hogy te így ismeretlenül megmondod miket gyakorlok. :D
Máriát nem imádom, életemben nem térdeltem még Szent Antal szobor előtt, sőt, az ő közbenjárását pont nem is szoktam kérni. De ha épp egy szent közbenjárását kérem, akkor is csak azt kérem, hogy imádkozzon értem Istenhez. Ahogy téged, vagy bármelyik másik keresztényt megkérhetünk erre. Atya szóba se jön nálam? Milyen alapon mondod ezt, nem is ismersz. Szentté avatás? Igen, a katolikusok szenté avatnak olyan embereket, akik az életszentség útján jártak. Mi a gond ezzel. Még mindig jobb, mint a személyi kultusz a pásztor körül. 😉
Hamis linkek? A depositum.hu egy zseniális, korrekt oldal. Belenézhetsz nyugodtan. Ahelyett, hogy olyanokat mondasz, hogy elégetnéd az ilyet, igazán elolvashatod. Talán jobban megéethetsz egy-két tanítást. Csak azok védekeznek ilyen stílusban, csak azok nem akarnak még csak hallani sem arról, amivel nem értenek egyet, mert a saját hitükben sem biztosak, és azt hiszik, hogy az ilyenek megingathatják őket. Pedig egy nyitott elme képes higgadtan értelmezni azt is, amivel nem ért egyet. :)
"Szent Antalt miért imádjátok?"
Szent Antalt nem imádjuk. Egyedül csak Istent imádjuk. Szent Antal egy szerzetes és igehirdető volt, róla itt olvashatsz, ha tényleg érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!