Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hogyan lehetne megállítani a...

Hogyan lehetne megállítani a növekvő ateizmust?

Figyelt kérdés
Egyre több fiatal ateista. Mi lesz így az országgal? Mi lesz végül a vallásjövője? A kereszténység most fogja megvívni a legnagyobb háborúját, a békésen hódító ateizmus ellen?
2018. máj. 5. 14:38
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/72 A kérdező kommentje:
Ide figyeljetek! Megmondtam, hogy hagyjuk abba a beszélgetést! De ti dáfke folytatjátok! Állítsatok már magatokon! Igenis különb vagyok nálatok! nem iszom, de járok buliba, diszkóba, nem káromkodom, nem ítélek el másokat, ellentétben veletek! De úgy látom a sátán ül a nyakatokban, és nem bírjátok ezt hallgatni! Hagyjuk is abba a beszélgetést! Kérlek!
2018. máj. 10. 12:15
 62/72 anonim ***** válasza:
100%

Ó, már biztosan troll. Ennyire buta ő se lehet.

Nem vagy te különb senkinél.

Itt te ítélsz el mindenkit, holott a Biblia szerint az ember nem ítélhet.

Légy el a magad hívőségével, másokról pedig akadj le.

2018. máj. 10. 12:19
 63/72 anonim ***** válasza:
100%
Mi bírjuk hallgatni, te akarod, hogy ne legyen több válasz, vagyis te nem bírod hallgatni. XD
2018. máj. 10. 12:20
 64/72 anonim ***** válasza:
100%

"Megmondtam, hogy hagyjuk abba a beszélgetést! De ti dáfke folytatjátok!"

- JUJUJUJJ! Most mi lesz? Megmondasz a szüleidnek?

Sok dolgot nem csinálsz, azt állítod. De a stílusodból az tűnik ki, hogy kicsit több mindened nincs... barátok, hobbi... bármi érdemes beszélgetési téma?

Csak egy végletekig bezárkózott, és megkeseredett ember jön azzal, hogy ő most hú de különb másoknál, mert ezt meg azt nem csinál.

Gondold csak azt, hogy mi a pokolra kerülünk... de mi legalább nem egyedül fogunk meghalni.

2018. máj. 10. 18:27
 65/72 anonim ***** válasza:
100%

"...nem ítélek el másokat, ellentétben veletek! De úgy látom a sátán ül a nyakatokban, és nem bírjátok ezt hallgatni!"

Nem ítélkezel tényleg:) a saját mondatod mond ellent önmagának.Így senki nem fog komolyan venni.

2018. máj. 10. 21:33
 66/72 anonim ***** válasza:
94%

Ahhoz képest, hogy itt rimánkodik a beszélgetés befejezésért, priviben azért nagyban királykodik.

Eszeveszett egy ember XD

2018. máj. 11. 16:35
 67/72 anonim ***** válasza:
96%
Ú, nekem még nem írt privátot, pedig biztos voltam benne, hogy ott is elküld a Pokolba. XD
2018. máj. 11. 17:31
 68/72 anonim ***** válasza:
94%
Pont azt csinálta, a kis szentem! :D
2018. máj. 11. 17:34
 69/72 anonim ***** válasza:
95%

Ki hitte volna? XD

Aztán a végén ő jut Pokolra.

2018. máj. 11. 17:54
 70/72 anonim ***** válasza:
100%

Itt ül a sátán a nyakamon

Kifogy az út a lábam alól

Akkor is írok ha nem akarom

Ha senki se röhög a posztomon

Uuuh am kérdező, 57es, kaphatok abból amit szívtok, mikor sátánokat, meg bukott lelkeket láttok, vagy kérdező szüleitől kell kérni? Úgy jobban menne a danolászás

2018. máj. 14. 18:25
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!