Hogyan lehetne megállítani a növekvő ateizmust?
"Csakhogy mindegy, hogy miben hiszel! Egy igazság van! Az pedig a kereszténység! Reinkarnáció nem létezik!"
Csak mert te azt mondod, még nem lesz valami igazság. Bizonyítékok?
Na és ha én azt mondom, hogy mindegy miben hiszel, az egyetlen igazság a Hinduizmus?
Mivel cáfolsz meg? Mivel támasztod alá a saját igazad?
Valami hiteles bizonyíték? Anything?
A hit lényege hogy nem lehet bizonyítani.
A különbség barátom, hogy veled ellentétben senkit se akarok megtéríteni semmire.
Eeeexactly! Neked elég meggyőző, nekem nem! Ebben megegyezhetünk. Tehát konklúzió:
Játszhatjuk itt a "De igeeeen, de neeem játékot az idők végezetéig...
VAGY élhetünk békében, te mint keresztény, és én mint nem keresztény.
DE ha te is az utóbbit tartod célravezetőnek.... akkor miért is kell szerencsétlen ateistákat "átnevelni" tömegesen?
Most akkor mi van? El tudod fogadni hogy nem vagyok keresztény, de közben bőszen harcolnál a nem kereszténység ellen?
Zavaros....
Szerintem inkább dobd a gonosz ateista hulligán kölkök megfegyelmezésére törő álmaid, és maradjon a béke :D
És az téged miért zavar, hogy kevés hívő lesz?
Inkább legyen sok álszent hívő? Csináljanak úgy az emberek, mintha ők ebben az egész istenesdiben hinnének? Szerintem az se lenne megoldás...
10-20 év múlva már tényleg csak az igaz hívők maradnak meg, ahogy te gondoltad... szerintem ez nektek, egy egyházközösségnek sokkal jobb.
"És az téged miért zavar, hogy kevés hívő lesz?"
Mert én is hívő vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!