Hogyan lehetne megállítani a növekvő ateizmust?
# 52 Szólíts csak Tivaldnak! :D
Te Kérdező! TE vagy nagyon eltévedve!
"Én igaz keresztény vagyok" ... Ezt mondja minden keresztyén, nem? XD Honnan tudod, hogy TÉNYLEG az vagy-e?!?
"szüleim soha sem engedték volna meg"
- Szóval nem vagy még 18? Vagy mi köze ehhez a szüleidnek? Vagy mi köze a vallásodnak a szüleidhez?
"istentelen dolgokat, amiket az ateisták természetesnek vesznek!"
- Továbbra is csak általánosítgatsz. Mantrákat hajtogatsz, amiket beléd neveltek, és még észre se veszed, el sem jut a tudatodig, hogy másként is lehet.
Te is élő példája vagy ennek:
https://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallaskr..
De csak írjad ki a baromságaidat, szánalmas vonaglásod nevettető :D.
Miért lennék buta?
TE általánosítgatsz olyan dolgokat, melyeket nem kéne.
Evidensnek állítasz dolgokat, melyek nem azok.
Továbbá magadat mintaképnek, és húdenegyon jónak állítod be, ez pedig az önteltség jele.
Továbbra is, ha lenne némi rálátásod a Világra (de elég csak a Földre), nem így vélekednél.
Úgy vagyok vele, hogy Isten még egy esélyt adott a bűnösöknek, hogy még egyszer leéljenek egy életet, hátha megtérnek. Azért is születik most annyi ilyenféle ember. Én is azt gondolom valami nagyon rosszat követtem el előző életemben azért vagyok most ebben a szörnyűségben. Nem lesz gyerekem, mert már ő is azokból a lelkekből való akik újra esélyt kaptam. Tehát nem akarom szülje meg más az ördögfattyát.
Szerintem azért van második esély, ne legyen a másvilágon elégedetlenség. Majd megmondja Isten ott: Kaptál esélyt vagy sem. Na akkor meg, hallgass a neved. Háborgás kizárva.
Kérdező, azt vágod hogy az ilyem szűk látókörű, két bites, fundamentalisták miatt van ISIS meg Boko Haram.
Ők is úgy gondolkodnak momt te, csak muzulmánok.
Ha ennyire zavarnak a környezetedben az istentelen pogányok, világi életet élő bűnösök, más vallásúak, és a slendrián, nyegle hedonista himpellérek, javaslom költözz egy Amish közösségbe. Ott osztanál a nézeteid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!