Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hogyan lehetne megállítani a...

Hogyan lehetne megállítani a növekvő ateizmust?

Figyelt kérdés
Egyre több fiatal ateista. Mi lesz így az országgal? Mi lesz végül a vallásjövője? A kereszténység most fogja megvívni a legnagyobb háborúját, a békésen hódító ateizmus ellen?
2018. máj. 5. 14:38
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/72 A kérdező kommentje:
PencroftTivald, te nagyon el vagy tévedve. Én igaz keresztény vagyok, és szüleim soha sem engedték volna meg az általam felsorolt istentelen dolgokat, amiket az ateisták természetesnek vesznek! És minden kereszténynek így kéne cselekednie!
2018. máj. 9. 22:03
 52/72 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak trollkodik a kérdező, ne hagyd, hogy az időd rabolja Pen. :D
2018. máj. 9. 22:05
 53/72 A kérdező kommentje:
Nem trollkodok!
2018. máj. 9. 22:07
 54/72 anonim ***** válasza:
95%

# 52 Szólíts csak Tivaldnak! :D

Te Kérdező! TE vagy nagyon eltévedve!

"Én igaz keresztény vagyok" ... Ezt mondja minden keresztyén, nem? XD Honnan tudod, hogy TÉNYLEG az vagy-e?!?

"szüleim soha sem engedték volna meg"

- Szóval nem vagy még 18? Vagy mi köze ehhez a szüleidnek? Vagy mi köze a vallásodnak a szüleidhez?

"istentelen dolgokat, amiket az ateisták természetesnek vesznek!"

- Továbbra is csak általánosítgatsz. Mantrákat hajtogatsz, amiket beléd neveltek, és még észre se veszed, el sem jut a tudatodig, hogy másként is lehet.

Te is élő példája vagy ennek:

https://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallaskr..

De csak írjad ki a baromságaidat, szánalmas vonaglásod nevettető :D.

2018. máj. 9. 22:16
 55/72 A kérdező kommentje:
A te butaságod viszont nem nevettető! És nem vonaglok! Hagyjuk is abba a beszélgetést.
2018. máj. 9. 22:18
 56/72 anonim ***** válasza:
100%

Miért lennék buta?

TE általánosítgatsz olyan dolgokat, melyeket nem kéne.

Evidensnek állítasz dolgokat, melyek nem azok.

Továbbá magadat mintaképnek, és húdenegyon jónak állítod be, ez pedig az önteltség jele.

Továbbra is, ha lenne némi rálátásod a Világra (de elég csak a Földre), nem így vélekednél.

2018. máj. 9. 22:23
 57/72 anonim ***** válasza:
0%

Úgy vagyok vele, hogy Isten még egy esélyt adott a bűnösöknek, hogy még egyszer leéljenek egy életet, hátha megtérnek. Azért is születik most annyi ilyenféle ember. Én is azt gondolom valami nagyon rosszat követtem el előző életemben azért vagyok most ebben a szörnyűségben. Nem lesz gyerekem, mert már ő is azokból a lelkekből való akik újra esélyt kaptam. Tehát nem akarom szülje meg más az ördögfattyát.

Szerintem azért van második esély, ne legyen a másvilágon elégedetlenség. Majd megmondja Isten ott: Kaptál esélyt vagy sem. Na akkor meg, hallgass a neved. Háborgás kizárva.

2018. máj. 10. 10:30
 58/72 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező,ez azért tényleg durva volt. Lehet,hogy te mindezektől amiket leírtál,mentes vagy és különbnek tartod magad azoktól,akik ezt csinálják (nem un block az ateisták),de nem te alakítod Isten törvényeit,amik nem csak ezekből állnak,hanem egy rakás gondolati dologból is,ami azt jelenti,hogy a büszkeség és a nagyképűség ugyanakkora bűn Isten szemében,mint amiket felsoroltál. Mint írtam,nem te,nem én és nem itt bárki írja Isten törvényeit,mindenki bűnös,te is,még ha az általad felsoroltakban nem is,másban igen,mert nem csak pont azok a bűnök léteznek,mint amiktől te mentes vagy. Most valszeg meg leszek kövezve,de én pl ittam keresztényként. Lehet mondani most,hogy akkor épp nem voltam hívő,de,az voltam,csak volt egy nehéz időszakom és azt hittem,ezzel megoldom,mert legalább addig jól éreztem magam,aztán csak később jöttem rá,hogy ezzel csak a szőnyeg alá söpröm a problémát,ami ugyanúgy fennáll a pia mellett is,csak így a józan eszemet kiiktatva nem figyelek oda rá. Keresztényként is szét lehet zuhanni,a Biblia sehol nem írja,hogy mi titánok lennénk,sőt,pont azt írja,hogy aki megfáradt,az menjen Jézushoz és ez vonatkozik keresztényre is.
2018. máj. 10. 11:19
 59/72 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, azt vágod hogy az ilyem szűk látókörű, két bites, fundamentalisták miatt van ISIS meg Boko Haram.

Ők is úgy gondolkodnak momt te, csak muzulmánok.

Ha ennyire zavarnak a környezetedben az istentelen pogányok, világi életet élő bűnösök, más vallásúak, és a slendrián, nyegle hedonista himpellérek, javaslom költözz egy Amish közösségbe. Ott osztanál a nézeteid.

2018. máj. 10. 12:09
 60/72 anonim ***** válasza:
100%

*ilyen

*mint

*osztanák

2018. máj. 10. 12:10
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!