Hogyan lehetne megállítani a növekvő ateizmust?
És? Attól, hogy kevesebb hívő lesz, attól te még ugyanúgy lehetsz az.
Változtat a te életedben bármit, ha én hívő lennék? Ugye, hogy nem.
Te örülj magadnak, ha ennyire biztos vagy benne, hogy a Mennybe jutsz.
A másik fele hihetetlen ostobaság. Nem is tudom, hogy leírjam-e, hogy miért hülyeség, vagy rájössze-e magadtól.
Először is nem kell mindenkit egy kalap alá venned. Az én ateista ismerőseim (meg ugye én is az vagyok), nagy része nem iszik és cigizik.
Ellenben ismerők olyan hívőket, akik rendszeresen mennek berúgni, de a kereszt ott van a nyakukban.
A neten pedig a vallásosakat látod szégyenteljesen nyilatkozni pl Stephen Hawking haláláról szóló cikkek alatt. Amikor egy pap, püspök meghal az atesiták nem igen szokták ezt csinálni.
# 47 Ez ugye csak vicc volt? :D
"Aki keresztény módjára él, sokkal különbül viselkedik"
- Mi ez a fennhéjazás?!?!
"mint az alkoholizáló ateisták"
- Ez alatt mit értesz? Nem vetem meg a szeszt, de nem is iszom minden nap, és csak ritkán sokat... Meg mintha nem lennének alkoholista keresztyének... főleg, ha azok még "kereszténydemokraták"!
"akik hetente bulizni járnak"
- ?!? Nem járok hetente "bulizni". S mintha egy keresztyén ne bulizhatna...
"akik váltogatják az élettársukat"
- Mintha gy ateista nem házasodna... és mintha a keresztények között ne lennének elváltak...
"és akik káromkodnak"
- Mintha mi csak káromkodnánk... egy vallásos meg soha.
Eléggé gyermeteg, beszűkült látásmódod van. Azért néha ugye kimozdulsz a tanyádról?
Jah, hogy tovább is van?
"az ateisták, akik általában nem szokták megvetni a kocsmázást,"
"Hangosak, falánkak, önzőek, nemtörődömök, falják az életet."
Továbbra is: eléggé tapasztalatlan vagy a Világot illetően. Ez nem baj, csak ne lepődj meg, ha hülének néznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!