Nyugi, pár generáció és a muszlim országok lakói is rájönnek, mennyivel jobb a szekuláris életmód.
2011. jún. 10. 19:17
2/66 A kérdező kommentje:
"Nyugi, pár generáció és a muszlim országok lakói is rájönnek, mennyivel jobb a szekuláris életmód."
A pokolban fogsz égni!
2011. jún. 10. 19:20
3/66 TOMAtm válasza:
igy van,ha lehetne erről szavazni énis muszlim országgá változtatnám hazánkat.szörnyű h miket meg nem engednek manapság maguknak az emberek,és micsoda retek k*rvák rohangásznak éjszakánként.a politikáról és a korrupt tisztviselőkről ne is beszéljünk.
2011. jún. 10. 19:23
4/66 anonim válasza:
Az iszlám, mint a világ megmentője. Ez még viccnek is rossz.
Nem, a világot nem az iszlám fogja rendbe tenni.
2011. jún. 10. 19:30
5/66 Vree válasza:
Ki ez a marha?
2011. jún. 10. 19:34
6/66 anonim válasza:
inkább a buddhizmust kellene éltetni nem ezeket a beteg vallásokat, amelyek az erőszakra épülnek
nézd meg mind a kereszténység mind az iszlám mennyi véres áldozatot követelt az évszázadok alatt és mennyit fognak még a jövőben is
nehogy már valaki az iszlámot tartsa a megmentő vallásnak
könyörgöm ez még viccnek is rossz ember!!!
2011. jún. 10. 19:36
7/66 anonim válasza:
Nem a vallás menti meg a világot... Már sokszor próbálta, aztán? Egyáltalán nem vagyunk előrébb... A vallás világmegmentése általában az emberek porba tiprása, a szabad akarat teljes elnyomása szokott lenni.
Abból nem kérünk. Semmilyen vallástól sem!
2011. jún. 10. 19:41
8/66 anonim válasza:
Kedves kérdező, lehet, hogy a pokolban fogok égni (bár szerintem nem létezik pokol), de életem legjobb szexe akkor is egy svédországi perzsa sráccal volt (hopp, a nagy vallásosság:) Ja, én is férfi vagyok egyébként. Ő nekem azt mesélte, hogy Iránban rengetegen utálják a rendszert és szerinte pár évtizeden belül meg fog dőlni az iszlám köztársaság, mert az emberek a globalizáció miatt egyre jobban látják, milyen lehet szabadon élni.
2011. jún. 10. 19:50
9/66 anonim válasza:
Az a vallás, amely a nőket semmibe veszi, sz@rt sem ér! Vallás soha nem lesz megmentő, csak a megváltód lesz a megmentőd.
2011. jún. 10. 19:50
10/66 anonim válasza:
Na, ezektől a fakardos kannibáloktól mentse meg Isten a világot:
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!