Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A Szentháromság gyakorlói,...

A Szentháromság gyakorlói, miért nem fogadják el az Egyedüli igaz Istent?

Figyelt kérdés
1Korint.8rész 5,6."Még ha vannak is,akiket Istennek neveznek,akár az égben,akar a Földön,mint ahogy van sok isten és sok úr,6 számunkra valójában egy Isten van,az Atya,akiből van minden,és mi őérte:és egy Úr van,Jézus Krisztus,aki által van minden,és mi Őáltala".

#Szentháromság #gyakorlói #Istent.
2018. ápr. 10. 22:38
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/79 A kérdező kommentje:

60."föld nincs izraelben"

. Ahogy emlitettem a fentiekben,ha a föld Izraelben volna ami lehetetlen,igy mivel a szellemi Izrael kiterjed az egész földre igy lehetetlen Izrael országának tulajdonítani a 144000ezeret.

Ami nem lényeges de lehet magyarázkodni,hogy 2000év után nincs tiszta zsidó,mert változtak a határai és vegyült a szomszédos népekkel házasságok/házasságon kívüli szülésekkel.

Te mondod,hogy van leszármazási ágad de ez is relatív.

2018. ápr. 18. 06:18
 62/79 anonim ***** válasza:
Figyelj kérdező, kezd kicsit komikussá válni a dolog. Én, nézd meg mennyi Bibliai ighelyet másoltam be, bizonyítva igazamat. És most nézd meg, hogy te mennyit tettél meg a bizonyíték hozatalba. Tehát, hogy pont te mondd azt, egy olyas valaki, aki még csak be se bizonyítja állításait (Ezt többszőr több ízben is kértem) így nem hiszem el, amit írsz. NE haragudj, de ez egyszerűen komédia, amit te csinálsz. :D
2018. ápr. 18. 11:01
 63/79 anonim ***** válasza:
Kérdező - adj egy kicsit magadból - ne nézd rideg szemmel a mi vergődésünket -, mégis, te mit gyakorolsz? milyen hitet? és mit értesz az alatt, hogy a Sz. "gyakorlói"?
2018. ápr. 18. 12:32
 64/79 A kérdező kommentje:

"mégis te mit gyakorolsz?.

Ezt kérdezem én is töled.

Mit követsz a biblián kivül?

2018. ápr. 18. 22:17
 65/79 anonim ***** válasza:

"mégis te mit gyakorolsz?. Ezt kérdezem én is töled.

Mit követsz a biblián kivül?"

Akkor ezt úgy kell érteni, Te a Bibliát gyakorolod?

2018. ápr. 18. 22:50
 66/79 A kérdező kommentje:
65.Természetesen!
2018. ápr. 19. 06:28
 67/79 anonim ***** válasza:

-akkor jó. Unitáriusnak tetszik lenni?

Magam művészeti technikákat gyakorlok, van vele elég gyakorolni való, hogy ki tudjam fejezni magam vele. Haladni Isten-világ-emberek-önmagam megismerésében és valahogy kifejezni azt - ezt jelenti élni.

2018. ápr. 19. 08:16
 68/79 A kérdező kommentje:

67.Igen Unitárius vagyok,de abban is vannak különböző nézetek.

Én a bibliát veszem segítségül,hogy a meglévő ismeretet ha kell tudjam korigálni,pontosítani.

2018. ápr. 19. 10:51
 69/79 anonim ***** válasza:

az jó... szép a pesti Nagy Ignác u. templom. Petz Samu neogótikus épülete.

[link]

2018. ápr. 19. 11:23
 70/79 anonim ***** válasza:
*Pecz Samu
2018. ápr. 19. 11:24
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!