A Szentháromság gyakorlói, miért nem fogadják el az Egyedüli igaz Istent?
" "Ott van,hogy Krisztu az Ur"
Persze,hogy ott van.
De nincs ott,hogy Krisztus az Isten. "
Ez már tényleg kezd nevetséges lenni,a szemeteket szúrja ki,ti meg ilyen aljas módon a szavakon lovagoltok. Képzeld,hívja a Biblia erős Istennek Jézust,na? Nincs ott,hogy Isten? Ja,most mindjárt jön az,hogy "hát az ott van,hogy Isten,de nem a Mindenható",jólvan,jólvan,tudjuk..
Szervusztok!
Szerintem ha nekem a kezembe lenne minden hatalom a mamnyben a foldon es a fold alatt akkor en kindenhato lennek. Egxesek valoszinu irtoznak a logikato!.
Jav.: uralkodin-uralkodik*
U.i.: Ha ezek a dolgok szerintetek mind egy angyalra jellemzőek,akkor kénytelen vagyok azt feltételezni,hogy a Jehova tanúi egy "keresztény" köntösbe bújtatott new age angyalkultusz.
Én a kérdésben lévő biblia vers szerint tettem fel a kérdést,amit te mellőzöl és terelsz a magad belátása szerint,elfelejtve a bibliai alapokat.
Ez amugy a te dolgod,csak aki a bibliát ismeri az már tudja mit gondoljon a bejegyzésedről.Beszélsz angyalokrol,Istenekről de a kérdésben lévő Egyedüli igaz Istenről és Jézus Krisztusrol nem,és igy a témát hanyagolod is.
26.Az angyalokrol a 27 bejegyzésemben azért is említem tiltakozva,amegértéseidet mert az angyalokat sem lehet alulértékelni de félül sem.
Mindenkinek megvan a maga helye az Isteni elrendezésben amit te kavarsz illetve eltérsz a biblia értelmétől.
De higgy amit akarsz,ha már a biblia tökéletes értelmét mellőzöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!