Keresztények:Milyen kapcsolatban àllunk a sàtànisttàkkal?
szóval, te csak ölbe tett kézzel reménykedel,hogy jó a világ, jobb lesz a világ és vársz, hogy mi derül ki....
nemhogy TE magad derítenéd ki most és törekednél, hogy jobb legyél és a világ jobb legyen.
tényleg lusták a keresztények.
"Szóval Isten nem bocsájt meg!"
Ha Isten valóban nem bocsájt meg, akkor nem félsz, hogy a kénköves pokolban fogsz égni a sátánnal együtt?
NEM IS KÖVETEK EL SEMMI BÜÜÜÜÜNT!!!
SÁTÁN NEM GONOSZ!!!
A POKOL SEM TÜZES!!!
NEM FOGOK A POKOLRA KERÜLNI!!!
Sátán felszabadított a hazugságoktól. Ha meghalok ujjabb esélyt kapok arra, hogy fejlesszem magam és segítsek az emberiségnek.
Ne keresztény hazugságokkal gondolkozz.
Megértesz mindent,ha valoban jobban utánna olvasol, hogy mi a Spirituális Sátánizmus.
ÉS MINDENT MEG FOGSZ ÉRTENI.
ha valoban megakarod érteni és nem vagy hozzá lusta.
A meditáciokkal saját magunkat fejlesszük.
Több kapacitásra lesz képes az agyunk. Nemcsak 4-5%-át fogjuk hazsnálni, hanem egyre többet.
A rituáléktól tesszük jobbá a világot és azzal, hogy törekszünk arra, hogy az emberek lássák azt, hogy a biblia valóban hazugság.
Valamint törekszünk a Spirituális Sátánizmust, hogy többen ismerjék ezt meg.
Ezt ugymond ügyesebben, relytélyesebben kell megtennünk.Hogy ne okozzunk nagy botrányt, nagy felháborodást.
Ennyit az ügyeskedéseimröl. Én tul sok infot adok.
De megnyugtat az, hogy valóban törekszel a megértésért.
Kedves ;)kriszti!
Örülök, hogy mint sátánista hozzászóltál ehhez a kérdéshez.
Így legalább biztos lehetek benne, hogy egy sátánista véleményét saját "kezéből" ismerem. :)
Azt írod, hogy "aki azt írta, hogy utánna lehet nézni a Bibliának az valóban nem is nézett utánna. Mert ha valóban ezt tette volna észre venné, hogy minden lopva van benne."
Nos, utánanéztem. Mindkét oldalon vannak érvek. Én azokat a tényeket tudom elfogadni, amelyek az mellett érvelnek, hogy a Biblia hiteles és nem lopott. Ha az lopás, hogy idézget más könyvekből, akkor a világon minden írott dokumentum lopott - ez az egész oldal például lopott lenne, hiszen rengeteget idézünk másoktól - ahogy te is -, hogy igazoljuk az igazunkat.
Nem tudom, milyen minőségű tudományos irodalmat olvastál, de ne haragudj meg - a helyesírásodon ha javított az olvasottság, akkor milyen volt előtte? Ne haragudj, nálam ez szakmai ártalom, így elgondolkodtam. Nem akarom atomjaira szedni az írásaidat, nincs értelme, csak jelzem, gondolkodtam. Vajon használod a helyesírás ellenőrzőt, amikor itt írsz? Pirossal aláhúzza a hibákat. Hitelesebb lesz a jó helyesírással, amit írsz. Csak javaslat!
Tény, hogy nagyon agresszív hívőkkel találkoztál eddig a személyes vitáid közben, azonban azt is vegyük figyelembe, hogy az olyan állítások, mint "hazugság", "lopott", "hülye vagy", "Akit valoban érdekel az nem lusta", "mocsok dolog volt" és más hasonlók, elég tiszteletlenek és hosszú távon bárkiből kihozzák az "állatot". Tudod, van az a sztori, hogy a kislány az oviban odaszalad az óvónénihez, hogy "óvónéni, az Andris visszaütött"... Nagyon erőteljes érzelmeket táplálsz azokkal szemben, akik nem értenek egyet veled - és ezek nem pozitív érzelmek. Ezzel bántod az embereket és védekezésre készteted és persze, hogy "visszacsapnak". Degradáló módon írsz mindenkiről, aki nem úgy gondolkodik mint te, de amikor ezt felemlítik neked akár úgy, hogy ugyanúgy viselkednek veled, akkor "hú, micsoda viselkedés" - pedig magadnak megengeded. Kettős mércének hívják az ilyet. Lustaságnak pedig azt nevezed, amit ellenkező véleménynek hívnak. Ez igen nagy fogalomzavar.
Aki téged kér meg, hogy mutasd meg, honnan tájékozódtál, hogy ilyen véleményre jutottál, az nem lusta, hanem csak szeretné tőled tudni az álláspontodat. Ez pedig a tisztelet egy jele. Nem beszélve arról, hogy a guglijóbarát követi, hogy mikre kerestél rá korábban, és ahhoz képest adja fel a találatokat kereséskor. Tehát, ha te beírod, hogy sátánista spiritizmus, mást fog feldobni, mintha én írom be. Erre te lustasággal vádolod...
Volt például valaki, aki rákérdezett, melyik történelmi tudományos lapban lehet olvasni a bizonyítékokról, amiket állítasz - és nem válaszoltál rá. Semmit. Pedig egy nagyon jó kérdés! Atomjaira lehetne szedni, de ha nincsenek érveid, csak érzelmeid, akkor tényleg csak a pofonokat fogod érezni és nem a valóság tudásának stabil nyugalmát, és nem fogsz tudni erre jó választ adni.
A másik, ami nagyon szembetűnő: keresztény vallásúak voltak a szüleid, ilyen nevelést is kaphattál vagy csak a szokásokat tartották - mindegy. Értem a problémádat ezzel, ők döntöttek helyett valamiről, amiről neked lett volna jogod dönteni. Teljesen egyet értek ebben veled. Az én szüleim ateisták voltak, tagjai volta A Pártnak - és azt mondták, nincs keresztelő, majd ha felnőtt leszek, eldöntöm, miben akarok hinni. Szerintem ez a korrekt. De azért ateista módon neveltek. Isten akkor került szóba, ha szitkozódni kellett. Amikor "megtértem", iszonyatos cirkuszok voltak időnként. Mégis megvolt a lehetőségem a tiszteletre és a tiszteletlenségre - és egy idő után volt valódi szabadságom, és a tiszteletet VÁLASZTOTTAM. Mert szerettem őket. És megváltozott a kapcsolatom velük - pozitív irányba, természetesen. Mindig van választásunk!
Ami szintén szembetűnő: a vallásos neveltetésed alapján ítéled meg a teljes kereszténységet és szemére veted a többieknek, hogy ugyanazt teszik a te világnézeteddel. Azaz egy szűk kör általad ismert szokásai és gondolkodása alapján - mindenkire érvényes, sértő véleményt hangoztatsz sértő módon.
Pl. a Bibliában nincs is benne a karácsony! Az örökzöld a Tammúz isten szimbóluma, ami sok vallásban megjelenik, református és Jehova Tanús anyagok között sok valódi tényt lehet találni ezzel kapcsolatban. Nagyon sok olyan keresztény, aki TUDJA, hogy a fenyőfa abszolút pogány - a gyermekét érő nyomás könnyebb feldolgozása miatt mégis feldíszítik a fát karácsonykor. Aztán később úgyis kérdez a gyerek és megérti, hogy mi az igazság - mert azt is elmondják neki. Százával ismerek személyesen is ilyen embereket. Ma már felnőtt gyermekeik vannak, sőt unokáik és ugyanezt teszik.
A húsvéti locsolásnak sincs az égegyadta világon semmi köze a bibliai húsvéthoz. De akkora buli a vizes harc, hogy ha kezdeményeznek felém így - hát én biztos ki nem hagyom! :D
Fontos az igazság. De az emberekkel való jó kapcsolat, vagy nevezzük szeretetnek, sokkal fontosabb. Hiszen te is ezt hiányolod. Ha dönteni kell igazság és szeretet között, hogyan választasz? Képes vagy meghagyni a másiknak a szabadságát arra, hogy azt gondoljon, amit akar? Hogy ne a hisztid, hanem tényleg a tények győzzék meg? Nem késő változtatni soha. Ha szeretnéd, hogy az emberek ne bántsanak - akkor olyat szeretnél, ami lehetetlen. Inkább tanuld meg feldolgozni: az embereknek egyszerűen más a véleményük, és ha nem vagy képes megadni nekik a szabadságot arra, hogy úgy gondolkodjanak, ahogy akarnak anélkül, hogy a szidalmaiddal és lenéző stílusoddal kell szembe nézniük, akkor még több bántást kell feldolgoznod. És az, hogy embereknek más a véleményük, az nem bántás! Azzal ŐK nem hülyéznek le téged. Azért, mert te megteszed... Ez viszont nem mindig működik. Tegye fel a kezét, akit meggyőzött már az, hogy lehülyézték... Én egy kezet sem látok. ;)
Szerintem te egy nagyon okos lány vagy! Nagyon sok mindent megértesz ebből és nem ebből a világból - de nehezen tudod feldolgozni az ezzel járó terhet. A valódi alapigazságra lenne szükséged! ÉRTÉKES VAGY! Csak úgy! Nem az az értéked, amit mások mondanak rólad! Az az értéked, ami. És hogy ezt az "ami"-t honnan meríted, az meg fogja határozni a véleményedet saját magadról és a saját értékedről. Tudom, hogy meg fogod ezt a jó "ami"-t találni. Képes vagy rá!
Szurkolok Neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!