Szerintetek Isten olvassa az itt feltett kérdéseket vele kapcsolatban?
Szia,
Igen, olykor-olykor benézek és olvasgatom, de az összesre sajnos nincs időm.
Áldásom rád!
Isten
Igen, olvassa.
De még azelőtt, hogy föltennéd.
Az elsőnek ne higgy! Ő egy imposztor, egyszerű halandó, aki túl sokat gondol magáról.
Az igazi Isten én vagyok.
Kételyed a regisztrációval kapcsolatban megértem, de én teremtettem mindent, természetesen regisztráció nélkül tudok bárhová bármit írni, tegnap este a NASA főtermébe írtam ki a nagy monitorra, hogy "Szép ez a CGI, de attól még lapos a Földetek hapsikáim", láttad volna az arcukat.
Én áldjon titeket gyermekeim, kövessétek Krisztus fiam szeretetét és kövezzétek hitetlen fiaimat, ahogyan azt a Bibliában elmagyaráztam, szervusztok.
Tehát akkor, kérdező, a te variációid:
1. Nem olvassa.
2. Olvassa, de csak outsiderként, nem regisztrált felhasználóként.
Nem értem, miért elképzelhetetlen számodra a regisztrációja...
Egyébként jó a kérdés, vigyorgok, mint a tejbetök. :D
Igen. Az Ö beszédével válaszolok neked, nem akarok mellébeszélni.
" az Úr szemei forognak az egész földön, hogy hatalmát megmutassa azokhoz, a kik õ hozzá teljes szívvel ragaszkodnak".Ámen.
2Kronikak16:9
Az ige magáért beszél gondolom nem kell magyarázzak. Igy te is tudod hogy igen, es tudod azt is miért..
Én ugyan ateista vagyok, de ha hívő lennék tisztában lennék vele, hogy Isten mindent tud.
Így kérdésed kissé butuskának tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!