Szerintetek Isten olvassa az itt feltett kérdéseket vele kapcsolatban?
Kedves nevét nem vállaló utolsó!
Ne aggódj, téged is épp úgy figyel, mint engem. Rólad sem fog elfeledkezni.
Isten?
Valaki règen kitalàlta ezt a szót ès senki nem làtta a megnevezett valamit,valakit.
Mert ugyebàr amit nem làttunk csak hallottuk,hogy van,azt hogyan lehet valakinek nevezni.
Van nèvnapja,születèsnspja? Ki szülte,ki az aoja,kik a rokinai? Jah,hogy egyszer csak lett a semmiből ès megteremtette a Biblia szerint a vilàgot. A Bibliàt ki,kik írtàk?
Csakis az,azok írhattàk,akik jól bevoltak drogozva ès kitalàltak mindenfèle hülyesèget szàrnyas,pufók csecsemőkről,szàrnyakat növesztett fèrfiakról,nőkről ès varàzsló szakàllas tagról,aki vizet vàlaszt szèt,vakot làtóvà varàzsol, stb. Lehet fohàszkodni az Istennek nevezett valamihez,valakihez mindenkinek szíve joga,de amikor làtok a templomban egy festmènyt vèrtől fröcsögő levàgott fejet,egy màsik festmènyen dàrdàk àllnak ki emberekből,csecsemő ternetű gyerekek szàrnyakksl a hàtukon repdesnek,nekem ez az egèsz egyhàzasdi nem hiteles. Ahogy írtam. Betèpett drogosok talàltàk ki ezt az egèszet ami màra milliókat fertőzött meg. Milliókat vezetnek fèlre naponta a hittel,Isten nèvvel fèmjelezve akinek nincs nèvnapja.
"Rólad sem fog elfeledkezni."
Lehetséges.
Azért az én életem mégiscsak sokkal jobb, mint a tiéd.
Mivel pedig úgy látom, hogy jó szándékban nagyjából hasonlóak vagyunk mi ketten, ezért feltételezem, hogy a megítélésünk is hasonló lesz.
Egy igazságos istennél, ugye.
Így pedig nincs mitől félnem, amíg hű maradok önmagamhoz.
Neked viszont tanulni kellene másoktól (természettudományokat), mert különben problémáid lesznek itt az emberek között... vagy már vannak is.
Jézus idejében még elég volt, ha valaki tudott szántani-vetni.
Ma már azért ez kicsit kevés.
Örülök, hogy rendben van az életed. Az enyém is.
Remélem nem haragszol, hogy sem neked sem más embereknek nem szeretnék megfelelni. Remélem nem haragszol, hogy nem emberekben bízok hanem a világ Teremtőjében.
Csak kérdezek mert ahhoz van kedvem vagy mert unatkozok vagy érdekel mert érdekel az emberek véleménye.
Köszönöm szépen a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!