Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Keresztények:Milyen kapcsolatb...

Keresztények:Milyen kapcsolatban àllunk a sàtànisttàkkal?

Figyelt kérdés
2018. márc. 15. 13:53
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
Kriszti, ez érdekes, szóval szerinted a Sátán az Isten? Hat ez érdekes, nekem volt egy spiritualis sátánista ismerősöm, ő azt mondta, hogy ők nem is az ördögöt imádják, hanem tök más az egész vallás. Most akkor melyikőtök kamuzik?
2018. márc. 23. 10:02
 32/48 anonim ***** válasza:
0%

Nagyon fárasztó az, hogy valoban senki nem akar utánna nézni. csak ezt mondja ez, ez pedig azt mondja.

ne hallgass arra, se rám.

én nem tudom megmagyarázni a dolgokat, ha ugyis mindenki a kereszténységet tudja és fogadja el és hogy senki nem akar utánna nézni.

Valoban olyan nehéz megprobálni utánna nézni és olvasni a dolgoknak? Valoban olyan nehéz megprobálni megérteni a dolgokat?

Aki valoban törekszik a megértésre és nem lusta utánna nézni, kutatni, olvasni annak csak annyi a dolga, hogy beírja szépen a google-ban, hogy:

Spirituális Sátánizmus

És lám lehet olvasni. Vagy felfogja az ember az olvasottakat vagy sem.

Hiába írom le, hogy ki is Sátán nem fogos megérteni, csak ha végre veszed a fáradtságot és MAGAD nézel utánna.

Olyan nehéz ez?

Ja és ha olvasol is meglehet, hogy akkor sem fogod felfogni.

Kérdem én. VALÓBAN OLYAN NEHÉZ UTÁNNA NÉZNI, OLVASNI ÉS FELFOGNI??????

2018. márc. 23. 10:48
 33/48 anonim ***** válasza:
0%

LEEGYSZERÜSÍTVE: én nem tudom megmagyarázni neked azt, hogy ki is Sátán.

HA ugyis csak a keresztény oldalt ismered és fogadod el.

CSAK AKKOR FOGOD MEGÉRTENI (talán)

HA VÉGRE FELEMELED A SEGGED ÉS TE MAGAD OLVASOL UTÁNNA A DOLGOKNAK!!!

Akit valoban érdekel az nem lusta.

Aki lusta az pedig valoban leragadt marad és semmit nem tud a dolgokról sohasem.

A média eléggé csorbítja a Sátánizmust és össze-vissza hazudik. Az igazi Spirituális Sátánizmussal direkkt nem foglalkozik. Ezért van az, hogy rengetegen nem is tudják, hogy van ilyen egyáltalán.De amivel nem foglalkozik a média azzal senki nem is akar foglalkozni.

2018. márc. 23. 10:58
 34/48 A kérdező kommentje:
Elolvastam viazont azért maradok keresztény mert én hiszek abban hogy Isten létetik és ő teremtette a világot bevallom 11 éve vagyok.Viszont azt kérdezném mit értesz az alatt hogy kihívásokkal jár? Leírnám hogy szerintem mocsok dolog volt beálítani az ellenkezőjének ezt a dolgot ez alapjában véve ez is azt mondja mint a töbi vallás vagyis az emberiséget keresd és a békét hirdesd
2018. márc. 23. 13:33
 35/48 A kérdező kommentje:
Egyébként azt hogy melyik az igazi már csak egy időgép adhatná tudtunkrq ugye Isten is szól néhány követőjéhez de ahogy olvastam a Sátán is
2018. márc. 23. 13:43
 36/48 A kérdező kommentje:
+ A Sátán beavatást kér és hogy megtagadd Istent a kereszténség szerint Isten nem kér semmit a segítségét csak ha bűnt vétesz imádkozz
2018. márc. 23. 13:47
 37/48 A kérdező kommentje:
De amiket leírtam sajnos nem tények ês ne érts félre én igazi keresztény vagyok és egy ténleg igazi keresztény nem erőlteti hitét
2018. márc. 23. 13:55
 38/48 anonim ***** válasza:
0%

én különben nem írtam semmiféle ördögimádatot.

Nem hiszem, hogy elolvastad volna azt, hogy mi az Igazi Spirituális Sátánizmus. Elég sokat kell ahoz olvasni.

azért kell beavatás, mert az emberekre RÁERÖLTETIK, hogy már a születésed után kiscsecsemö korodban megkereszteljenek. Az én szüleim nem is voltak nagyon keresztények.Az ember maga döntsön. Ne eröltessék már rá mindenkire. Szoval nem tehetünk arrol, hogy legtöbbünket megkereszteltek. Én magam dönthetek arról, hogy ezt a rámkényszerített dolgot eldobjam vagy megtartsam. Nem lehet az, hogy az ember legalább 18 éves korában döntsön arrol, hogy megkeresztelkedjen és hü keresztény legyen vagy sem.

Különben Isten nem bocsájt meg!

Szerinted miért van annyi szenvedés, kín, háboru és betegség? Még a kisgyerekek sem kivételek.

Annyival beéred, hogy üres semmi legyen az életed?

És ha elmegy valamitöl az eszed és bünt követsz el neked annyi elég,hogy fohászkodsz Istenhez?

Nem is törekednél arra, hogy kijavítsd a bünödet?

Nem is furdalna a lelkiismereted, ha bünt követsz el?

És akkor megkönnyebbülsz, ha Istenért imádkodsz a bocsánatkérésééret?

Pl.: bün, hogy elhagyod a fiad,mert fiatal vagy és megbolondultál. Évekig felé sem nézel. Mardos a büntudat, de megkönnyebbülsz, mert Istenhez fohászkodsz. Neked így könnyebb? És az elhagyott fiadnak is jobb ez így?

Vagy pedig törekszel arra, hoggy megkeresd a fiad, bocsánatot kérsz töle és mindent megteszel, hogy a bünödet helyre hozd?

Melyik a jobb?

Ugyan ez a gyilkolással,

eröszakolással,

verekedéssel,

lopással

stb.

Ember vagy.Felelös vagy magadért és másokért. Ha már az ember a legintelligensebb nem szabadna bünöket elkövetnie.

Még az állatok sem csinálnak bünöket.Gyilkolás az csak a táplálkozásukra vonatkozik az nem bün.De nem fognak más fajokat meggyilkolni vagy a saját fajukat.a területért megküzdenek, sérüléseket okoznak egymásnak s ennyi. max a szaporodás miatt gyilkolnak a hímek kölyköket. de ezek csak állatok.Az emberek okosabbak és okosabban kellene viselkedniük.

Vagy az állatok mind pokolra kerülnek,mert nem tudnak imádkozni?

Egy nöstény macska nem olvasta a bibliát, mégis más macska kölykeit mentette ki az égö épületböl. Sok ehhez hasonló dolog történt ez csak egy példa.

Szóval Isten nem bocsájt meg! Hazugság. Ez is azért van, hogy még rosszabb legyen a világ.A biblia egyik legnagyobb hazugsága. Csakhogy több gonoszság legyen a világon, mert a bibliának ez a valodi célja. Vagyis pontosan a zsidóké, hiszen ök találták ki.

2018. márc. 23. 14:09
 39/48 anonim ***** válasza:
0%

Na de már tényleg mindegy.

Senki nem fogja felfogni azt, hogy a biblia hazugság.

a legtöbb ember csak ragaszkodik ehhez és nem is akar többet tudni vagy jobb lenni.

te is ehhez a csoporthoz tartozol.

te csak beéred azzal, hogy jaaj Isten létezik. Isten jot akar.Isten békét akar. Én is békét akarok. DE HA bünt követek el az sem gond, hisz majd imátkozok érte és minden rendben van.Juujjj, de jó nekem.

Nemhogy inkább TUDNÁL és TENNÉL a világért!!!!

Egy Spirituális Sátánista TUD és TESZ a világért!!!

2018. márc. 23. 14:17
 40/48 anonim ***** válasza:
Én csak egy kávét kérek! :D
2018. márc. 23. 14:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!