Keresztények:Milyen kapcsolatban àllunk a sàtànisttàkkal?
nem vagyunk hülyék...
jobb lenne ha elöbb utánna néznének mielött kritizálnának és sértő megjegyzéseket tennének.
Sátán nem teremtmény. Hanem Isten, méghozzá...ÁÁÁH. Néznének már végre utánna. Belefáradtam a magyarázkodásokba. Ennyi erővel én is hülyének tarthatnám a keresztényeket, mert tényleg egy hazugságban hisznek. Bizonyítani lehet, hogy hazugság az egész és mégsem néznek utánna.
Mindenki egy lusta alak. Elöbb kutatnának és aztán kritizálnának. Van egy olyan barátom aki varjut tetováltatott. Kiakadt h levarjuzom a holloját. Pedig a wikipédián is megnézhetné, hogy mi a különbség. Mert h a
Alapvetően a hívőnek minden nem Krisztusban újjászületett ember sátánista. Legtöbbjük persze nem is tud erről. A kapcsolatunk olyan legyen, mint amilyent a Biblia megkíván a pogányokkal szemben
@10-11
Érdekes az, amit írsz, mert én pont akkor alapozódtam meg végleg Krisztusban, mikor őszintén megvizsgáltam a Bibliát és minden kapcsolódó tudományt.
Továbbá az is fura, hogy lustának nevezel minket, és butának, de emellett egy nagyon egyszerűen ellenőrizhető hazugságot hirdetsz:
"A biblia hazugság, lopott szar. Egyiptomi és más pogány vallásokból összeszedett hazugság."
annyira könnyű ezeknek utánanézni és belátni, hogy nem más vallásokból lett összeollózva, hogy szinte nem is értem, ilyen hazugságoknak hogyan dőlhet be bárki is (persze értem: szándékosan).
Itt a GYAk-on rengetegszer leírták, hogy hol vannak a csúsztatások, és simán lehet ezeket ellenőrizni
És azt se feledjük, hogy egy hívőnek nem egy sátánimádó fogja megmondani, hogy mit tartson erről és hogyan viselkedjen, hanem a Biblia, ezt érdemes tudomásul venni.
v kérdező, ez most a nagy divat:
Akár embert is ölhetsz, ha élelemre van szükséged. CSak látszólagosan épül a szeretetre. Tudjuk, hogy a sátán szereti kiadni magát a világosság angyalának. Amúgy neki mindegy, ki milyen mézesmázos maszlagban hisz, csak ne szülessen újjá Jézusban (és így elkárhozik). "Önmagadban is jó vagy, és te vagy a magad istene" jeligére
Engem érdekelnek a kutatásaid. Melyik történelmi folyóiratban tudnék olvasni belőlük? Esetleg a disszertációd elérhető a neten?
"Am én qzt mondom ha valaki sàtànista azért mert békét keres nem mert gonosz az is a menybe jut én abban hiszek hogy Istennek az a lényeg hogy mit teszel hogy gondolkodsz nem miben hiszel"
Ezzel nincs is semmi gond. Én a Biblia szempontjából válaszoltam, ami kimondja, hogy Jézus az út, és aki nem születik újjá, elkárhozik.
És egyetértek azzal is, hogy a cselekedetek a fontosak. A Biblia írja is, hogy a hit együtt jár a cselekedetekkel (Jakab levél 2. fejezet). Szóval az üdvözül, aki újjászületik és élete végéig kitart a megszentelődésben, melynek jól látható gyümölcsei vannak. Én ezt gondolom, csak eddig ez nem volt kérdés
Nagyon aranyos vagy kedves kérdező.
Ha tényleg utánnunk érdeklődsz akkor megírom, hogy hol informálódhatsz.
Mi Spirituális Sátánbisták a legjobbat akarjuk az egész emberiségnek és az egész világnak.
Csakhogy eléggé sokat hazudnak mások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!