Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Keresztények:Milyen kapcsolatb...

Keresztények:Milyen kapcsolatban àllunk a sàtànisttàkkal?

Figyelt kérdés
2018. márc. 15. 13:53
1 2 3 4 5
 21/48 A kérdező kommentje:
Azt sajnálom én minden olyan hívőt támogatok aki a békét keresi és jót akar az emberiségnek
2018. márc. 22. 18:11
 22/48 anonim ***** válasza:
0%

aki azt írta, hogy utánna lehet nézni a Bibliának az valóban nem is nézett utánna. Mert ha valóban ezt tette volna észre venné, hogy minden lopva van benne.

Na és a viselkedés. A bibliában tényleg az van leírva, hogy ordibáljanak, dühöngjenek, sértegessenek, megalázzanak és bántsanak másokat?

Mert eddig ezt tették a keresztények velem,amikor ateista voltam.Most pedig Sátánistaként csak sértegetnek,mert élőben nem is tudnám, hogy mire vetemednének.Mert a keresztények nem fogadják el ezt.Nem hű, de szentek. Álszentek valójában.

Én pedig mégis hívtam mentőt egy kereszténynek mikor a sértegetései közepette eleset s kibicsaklott a bokája. Hát...meg sem köszönte.

2018. márc. 22. 18:24
 23/48 anonim ***** válasza:
0%

a La-vey féle is hazugság.

Spirituális Sátánizmusról senki nem hallott?

[link]

ez csak egy ízelítő.

2018. márc. 22. 18:28
 24/48 A kérdező kommentje:
Akkor nem hithű keresztényekkel találkoztál egy igazi keresztény akkor hívja a mentőt ha a legnagyobb ellensége haldoklik sajnálom hogy nem ilyenek vannak ma már ezek jobban eltaszítják maguktól Istent mint ti
2018. márc. 22. 18:33
 25/48 anonim ***** válasza:
0%
A keresztényeknek sajnon fogalmuk sincsen arról mi az a Spirituális Sátánizmus. (annyit elátulok, hogy semmi közt nincs a zsidó Lavey sátánizmusához)
2018. márc. 22. 22:58
 26/48 anonim ***** válasza:
0%

Az pedig, hogy a mai kereszténység nagy részét a pogány vallásokból lopkodta össze az nem elmélet, hanem tény.

Pl a karácsony pogány ünnep, a tojásfestés, februári gyertya/tűzgyújtás, halottak tisztelete október végén, búzacsíráztatás decemberben is mind-mind pogány ünnepek.

2018. márc. 22. 23:01
 27/48 szp72 ***** válasza:
100%

@ Sátán nem teremtmény. Hanem Isten,

Ez nagyon érdekes. Ha a Sátán az Isten, akkor nem volna célszerűbb az Istent nevezni Istennek, ha már egyszer ő az Isten.

És az Isten az kicsoda, a Sátán lázadó teremtménye? Szerintem sok esze nem lehet azoknak, akik felcserélve használják a szavakat.

2018. márc. 23. 01:39
 28/48 anonim ***** válasza:
0%

Akik felcserélve használják a szavakat????

jobb lenne ha valoban utánna nézne már!!!

de érdekes ez...érdekes hogy a szavak fogalmárol beszélünk.

de érdekes hogy a bibliában az van írva:

és teremtsünk hozzánk hasonlatosságokat--vagy mi, pontosan nem idézgetek.

DE érdekes, hogy Istenböl állítolag csak egy van,de mégis többesszámban beszél. és ezt az Istent senki nem kérdöjelezi meg hogy--hát ez hülye.

érdekes hogy senki nem is tudja a nevét.

pedig azért a zsidok kitalááltak egypárat. pontosan 13-at. de még a legjobb keresztény sem tudja ezt. a keresztények alig tudnak valamit a saját vallásukrol, amit azt képzelnek h az az igaz vallás. legalább a muszlimok megnevezték Allah-nak. azoknak több eszük van és jobban tudnák bizonyítani h az az igazi vallás. de azt is a zsidok találták ki és mostanság eléggé be akarják hozni. még magyarországra is. nálunk eléggé elszaporodtak az arabok. és persze a sok ruha és ételkínálat is. pedig eléggé elmebeteg vallás, hoggy a nök szinte állatszinten tartják.

na és a kersztények azt tudják h a zsidok az isten választottjai. csakhogy senki nem néz a körmükre. nem tudják h az egész kereszténységet ök találták ki.

nem látják be h átvannak verve,de nagyon csunyán.

senki nem néz utánna a zsidok vallásának sem.

senki nem néz utánna h a zsidok a torában miként írnak a keresztényekröl. hát megmondom, h ott még az állatoknál is rosszabbul bánnának a keresztényekkel. a zsidok utálják a keresztényeket valojában. szoval isten választottjai utálják a keresztényeket, tehát ez az állítolagos isten is utálja a keresztényeket. minden tisztább volna ha VALOBAN UTÁNNA NÉZNÉNEK!!!

2018. márc. 23. 05:18
 29/48 A kérdező kommentje:
Csak akkor ott van a másik bizonyítás nézz utána historynak van egy olyan műsora ahol a bibli igqzát bizonyítják
2018. márc. 23. 07:24
 30/48 anonim ***** válasza:
0%

Azthiszem néztem. Nem tudom sok olyat is olvastam és néztem ami bizonyítja a bibliát.

Annyira ragaszkodik a világ a bibliához, hogy eléggé elrejtik az olyan tudományos történelmi kutatásokat, melyek cáfolják a bibliát.

Csak azt hadják elöl és könnyen elérhetövé, mely tovább erösíti azt a tényt, hogy igaz a biblia.

De mindegy én feladom.

Az emberek tényleg csak azt veszik be amit az orruk alá tesznek és ahhoz ragaszkodnak.

Senki nem akar a dolgok mögé látni.

Tényleg mindenki rendkívül lusta.

A lustaság és a ragaszkodás miatt nem is tudják, hogy mekkora bajba sodorják magukat az emberek.

A keresztények ígyis-ugyis csak olyan dolgokat kutatnak, melyek a saját hitüket támasztják alá. A keresztények vagy nem hivök vagy más vallásuak ugyis csak keresztény és zsidó forrásokat találnak és soha nem fognak semmit sem tudni.Örökké körbe, körbe és körbe kergetik a saját farkukat akár egy kiskutya.Örökké a sötétben fognak tapogatozni. Soha nem is fognak fejlödni.

A Sátánisták és a keresztények kapcsolata:

Mintha egy 21. századi ember elmenne a kökorszakba az ösemberek közé.

Mint a középkorban a tudós a csürhék, parasztok között.

Már bocsánat az illetlen és sértö példákért.

Itt nagyon illedelmesen lehetett kommunikálni.

Nem ugy, mint máshol. De élöben nemhiszem, hogy ilyen külturált lenne a helyzet. Ezértis írtam ilyen hasonlatokat.

Köszönöm, hogy végigolvasták az írásaimat és, hogy szépen, iledelmesen kommunikálhattunk.

De hiábavalo a gyözködéseim és írogatásaim, ha VALÓBAN NAGYON RAGASZKODNAK a bibliához.

Az igazi megértéshez a másik fél álláspontját és tudását is meg kell vizsgálni.

Én vizsgáltam a bibliát abbol a szemszögböl is, hogy igaz és abbol is hogy nemigaz.Jól tudom a kereszténységet és megértem öket.

De a keresztények és senki más nem akar tudni a Sátánisták szemszögét, hitét, tudását tudni és megérteni sem akarják.

Én mindenesetre valoban boldog vagyok, hogy olyan sokmindent tudok. Még továbbra is kutatok, olvasok és tanulok. Én a fejlödés utján haladok, nem vagyok leragadott.

Nagyon kielégítö ez a vallás, amit én igaznak vallok.

Nem olyan renyhe,mint a kereszténység.Nagyon intenzív, nehéz és tele van kihívásokkal.

2018. márc. 23. 09:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!