Honnan vették a Szentháromságot, a három istenséget a Szentháromság imádok ha nincs a bibliában?
"ha nincs a bibliában?"
Onnan hogy benne van. Jézust konkrétan azért feszítették keresztre mert Istennek vallotta magát. Illetve Jézus megígéri hogy elküldi Isten a lelkét, amit meg is tesz.
Pld.Szentlélekre nincs semmiféle utalás a bibliában.
Egyszerü tény, mert mégcsak nem is személy.
A biblia nem is beszél háromságrol de még Jézus sem,az apostolok sem,a próféták sem de még a Jelenések sem beszél három istenségről.
Éppen ezért hazugság,és ha ezek nem irtak nem beszéltek rolla nem Istentől van és ha nem Istentől van akkor az ellenkezője tanítja.
16.Személyeskedéssel védekezel?
Külömben igy szoktál ha a biblia nem tud segíteni a tévtanitásban.
Én is szeretnék megszabadulni a témátol,de nem tudok amig az Atyátol,Jézustol,profetáktol,apostoloktol,jelenésekből nem győzöm meg.
Be avathatsz pszichatert is, ha már az segit.
Nem látom hol is miben személyeskedtem volna. Csak őszinte jótanácsomat írtam le. Nálad sajnos ez már kényszeres, sőt beteges dolog. Folyamatosan, több accountról írkálsz, felteszed ugyan azokat a kérdéseket hetente, képes vagy évek óta halott kérdésekhez írni, egyszerűen teljesen rárugóztál erre.
Nem tudom, hogy ez a szektád agymosásának következménye vagy egyszerűen trollkodsz. De javaslom, hogy törődj bele, mindenki abban hisz, amiben akar. Ha a keresztények a Szentháromság egy Istenben hisznek, akkor abban, ha a mohamedánok Allahban, akkor abban, ha a hinduk sok istenben, akkor bennük. Neked aztán semmi közöd más hitéhez.
Ha majd eljön a végnap, úgy is kiderül. Amennyiben nem a keresztényeknek volt igaza, akkor ők járnak rosszul, ha te tévedtél, akkor megátalkodottságod miatt te szívod meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!