Isten miért olyan kegyetlen, hogy mindenkit büntet válogatás nélkül két ember bűnéért?
Kezdjük az elején, több fajjá vállik azt írtad, tehát a madárból teszem azt az egyikből tigris lesz a másikból pedig hal? Azt tisztázzuk az elején, hogy mi a faj és a fajta, a FAJ lehet madár, lehet emlős és lehet hüllő, a FAJTA szó pedig a madáron belül helyetfoglaló zöld füzike. Tehát, a kérdésem az lenne, hogy a zöld füzike fajta madár, FAJTÁN belüli átalakulást hajt végre, vagy FAJON belüli átalakulást?
Egyenlőre erről beszélgessünk később a gyűrűsférgekről.
A bizonyítékom az én hitemre az egy egyszerű dolog lesz: 7,4 milliárdan élünk a földön, ha csak az egészséges embereket nézzük, akkor mindenkinek mindene ugyan ott van. Minden szerve minden testrésze és minden látószerve is egyaránt, hogy ha valaki hosszabb gerinccel születik nem tud ülni, ha pedig valaki sziámi ikerként jön a világra beteg, mivel a petesejt nem tudott rendesen szét válni magzatkorban, hogy két teljes értékű egészséges ember lehessen.
"Azt tisztázzuk az elején, hogy mi a faj és a fajta, a FAJ lehet madár, lehet emlős és lehet hüllő, a FAJTA szó pedig a madáron belül helyetfoglaló zöld füzike."
Oké, tisztázzuk! A zöld füzike egy faj. A fajta pedig mesterségesen kialakított alfajt jelent. Pl a kutya fajon belüli bernáthegyu fajta.
Az emlős pedig nemhogy nem faj, de még csak nem is nemzetség, sőt, nem is család, de még csak nem is rend, hanem egy teljes rendszertani osztály.
"7,4 milliárdan élünk a földön, ha csak az egészséges embereket nézzük, akkor mindenkinek mindene ugyan ott van."
Ha csak az egészséges embereket nézzük, akkor igen. Csak tudod ezt hívják úgy, hogy hamisítás. Ha csak egészséges emberek születnének, az lehet hogy téged igazolna, ezért egyszerűen nem veszel tudomást azokról, akik nem egészségesek.
"Oké, tisztázzuk! A zöld füzike egy faj. A fajta pedig mesterségesen kialakított alfajt jelent. Pl a kutya fajon belüli bernáthegyu fajta.
Az emlős pedig nemhogy nem faj, de még csak nem is nemzetség, sőt, nem is család, de még csak nem is rend, hanem egy teljes rendszertani osztály."
Nem értünk egyet. :) Szerintem a Madár egy faj, amin belül vannak annak fajtái pl.: zöld füzike. De rendben, ne hasogassunk szőrszálat, tehát emlőssé válik a zöld füzike nevű madár, vagy pedig madár marad?
Ha a beteg embereket nézzük, akkor az bizonyíték az emberiség számára, hogy az bizony evolúciós fejlődés, ha valaki nem tud leűlni, ami a pihenésnek egy formája? Tehát, szerinted bizonyíték az evolúció fejlődésre, az ha butul az ember. :)
"Nem értünk egyet. :) Szerintem a Madár egy faj, amin belül vannak annak fajtái pl.: zöld füzike."
Csak ez nem véleménykérdés, hanem tény.
Így tényleg nem lehet neked bizonyítani, hogy önkényesen hazugságokat találsz ki létező fogalmakról, majd ráfogod hogy a te fogalmaid szerint nem számít bizonítéknak.
Nos, a te eltorzított fogalmaid szerint tényleg nem, mert ezeknek a fogalmaknak eleve semmi közük a valós tényekhez. De a fogalmak valódi jelentése szerint még ugyanúgy bizoníték marad.
"Ha a beteg embereket nézzük, akkor az bizonyíték az emberiség számára, hogy az bizony evolúciós fejlődés, ha valaki nem tud leűlni, ami a pihenésnek egy formája? Tehát, szerinted bizonyíték az evolúció fejlődésre, az ha butul az ember."
Nem, ez cáfolat a te evolúciót kétségbe vonó érvedre.
Tehát akkor mégegyszer megkérdezem tőled, hogy a zöld füzike nevű madárból Emlőssé (értsd: Tigris, Oroszlán, Macska, Kutya, stb...) válik vagy pedig, marad madár (értsd: Veréb, Sas, Zöld Füzike, Csuri, Papagáj stb...).
"Nem, ez cáfolat a te evolúciót kétségbe vonó érvedre."
Értem, tehát cáfolat az emberi butulás/betegség arra, hogy az evolúciós FEJLŐDÉS (fejlődés: amikor valami vagy valaki többet tud, erősebb, jobb minden nézőszögből) egy létező dolog.
"Tehát akkor mégegyszer megkérdezem tőled, hogy a zöld füzike nevű madárból Emlőssé (értsd: Tigris, Oroszlán, Macska, Kutya, stb...) válik vagy pedig, marad madár (értsd: Veréb, Sas, Zöld Füzike, Csuri, Papagáj stb...)."
Madárnak még mindig madár. De már nem sorolható egy fajba.
Ami pedig a te fajfogalmadat illeti, szerinted Isten megteremtette az emlőst, mint fajt, amiből aztán lettek cetek, ragadozók, rágcsálók, kérődzők, majmok, stb, és ezek után tagadod hogy létezne az evolúció?
"Értem, tehát cáfolat az emberi butulás/betegség arra, hogy az evolúciós FEJLŐDÉS (fejlődés: amikor valami vagy valaki többet tud, erősebb, jobb minden nézőszögből) egy létező dolog."
Azt állítottad, az evolúció cáfolata hogy minden ember pont olyannak születik amilyennek kell, mindene a helyén van.
Ezt cáfoltam.
Mit nem értesz ezen?
Ja, az evolúció pedig változást jelent, nem fejlődést.
"Ami pedig a te fajfogalmadat illeti, szerinted Isten megteremtette az emlőst, mint fajt, amiből aztán lettek cetek, ragadozók, rágcsálók, kérődzők, majmok, stb, és ezek után tagadod hogy létezne az evolúció?"
Nem igazán látom, hogy a kérdésemet megválaszoltad volna, tehát mégegyszer utojára megkérdezem, hogy a Zöld Füzikéből, mint madárból emlős válik? Tehát, elven szülő lesz, szőre lesz?
"Azt állítottad, az evolúció cáfolata hogy minden ember pont olyannak születik amilyennek kell, mindene a helyén van.
Ezt cáfoltam.
Mit nem értesz ezen?"
Azzal cáfoltad, hogy felhoztál egy beteg embert? :) Tehát, a cáfolatod a butulás ezek szerint.
"Ja, az evolúció pedig változást jelent, nem fejlődést."
A Wikipédia azt írja, hogy hatékonyabbá válnak azok, akik evolúciós változáson mennek keresztül, jobb lesz a élelemkeresésük a viselkedésük többekközt. Tehát, fejlődik hiszen jobb lesz. :)
"Nem igazán látom, hogy a kérdésemet megválaszoltad volna, tehát mégegyszer utojára megkérdezem, hogy a Zöld Füzikéből, mint madárból emlős válik? Tehát, elven szülő lesz, szőre lesz?"
Pedig megválaszoltam. Igen, madár marad. Mitől válna emlőssé? Az evolúció nem arról szól, hogy minden emlőssé válik, hanem minden változik, a fajok folyamatosan új fajokká alakulnak avagy több fajjá válnak szét. A zöld füzikénél pedig pontosan ez történik. Az hogy te megpróbálod meghamisítani a faj szó jelentését, nem változtat a tényekenn.
"Azzal cáfoltad, hogy felhoztál egy beteg embert? :) Tehát, a cáfolatod a butulás ezek szerint. "
Arra amit állítottál, igen is, és nem is. Mert egy szót nem szóltam butulásról. Genetikai rendellenességekkel, testi fogyatékossággal születő emberek a cáfolatai a 129. kommentben tett megállapításodra.
"A Wikipédia azt írja, hogy hatékonyabbá válnak azok, akik evolúciós változáson mennek keresztül, jobb lesz a élelemkeresésük a viselkedésük többekközt."
Ez így van.
"Tehát, fejlődik hiszen jobb lesz."
Ez viszont már tévedés.
Na most tudom hogy ezt neked nehéz megérteni, ha képtelen vagy elvonatkoztatni az olyan téves világnézettől, ami szerint a világ vagy fekete, vagy fehér, de a valóságban a világ ezt is cáfolja, mert a fejlődés, a jó fogalma csak relatív.
Hatékonyság, adaptáció, ennyi mozgatja az evolúciót. Ha az egyszerűsödés nagyobb hatékonyságot jelent, akkor az evolúció abba az irányba változtatja a populációt. Pl korongállatkák. Pedig se jobb nem lett, se nem fejlődött, éppenhogy visszafejlődött, de a saját környezetén belül ez volt a hatékonyabb megoldás.
Az evolúció SOSEM fejlődést jelent. Csak alkalmazkodást a környezethez.
Elég csak megnézni a jelen társadalmat, mivel a hülyénk lenni kifizetődőbb, ezért folyamatos butulás van jelen napjaink evolúciójába. Bizonyított, hogy az agyunk mérete egyre kisebbedik.
Aki nem hiszi el, hogy az evolúció nem fejlődést, hanem alkalmazkodást jelent, annak csak elég felkapcsolnia a tévét és megnéznie a legnézettebb műsorokat, majd visszaemlékeznie, hogy pl húsz éve mi volt a legnézettebb.
"Pedig megválaszoltam. Igen, madár marad. Mitől válna emlőssé? Az evolúció nem arról szól, hogy minden emlőssé válik, hanem minden változik, a fajok folyamatosan új fajokká alakulnak avagy több fajjá válnak szét. A zöld füzikénél pedig pontosan ez történik. Az hogy te megpróbálod meghamisítani a faj szó jelentését, nem változtat a tényekenn."
Akkor ez teljesen reális, ezzel nincs baj nap mint nap látunk alkalmazkodást, de ez nem átalakul csupán megváltozik, az attól még madár marad. :)
Faj: "1. Egyforma élőlények. Az állatok, növények egy csoportja, amelynek egyedei örökítő anyagaikat természetes szaporodási módon, életképes utódokat létrehozva képesek azoknak átadni.
Az egész emberiség egy faj. A különböző fajokat nem lehet egymással keresztezni."
Az evolúció azt mondja, hogy én hajdan egy hüllő voltam még az előtt pedig egy baktérium. Tehát, ebből kiindulva ez faj átalakulás azaz halból szárazföldi állat majd emlős majd főemlős. Ez az evolúció. Én is megválaszoltam igen is meg nem is. Elfogadható ez így? :)
Ha nekem kinől a bundám az nekem jó vagy rossz?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!