Isten miért olyan kegyetlen, hogy mindenkit büntet válogatás nélkül két ember bűnéért?
"Akkor leírom neked, titeket vonlak felelősségre, titeket, akik annyira féltek az elmúlástól, hogy egy ilyen beteg pszichopata isten képét is képesek vagytok szerető istenként behazudni magatoknak, csak hogy reménykedhessetek a megváltásban... "
Most látom, hogy félreértettelek. Felelősségre vonsz?:) Sok hátrány ért téged a hitem miatt?
"Pedig gyakorlatilag pont ez a lényege a Bibliának és a megváltásnak. Fegyver a fejedhez, hogy "ugye mennyire imádsz"? Ha nem, akkor meg mehetsz a levesbe. "
Na várj! Nem fogadod el Istent, nem hiszel benne, nem akarsz vele leni, és amikor ezt teljesíti, akkor meg a fejéhez vágod? Mindenki csak azt kapja, amit szeretne. Hála az Úr Jézusnak!
"Most akkor van önálló gondolatom vagy nincs?"
Ez alapján azóta sincs. Ugyanazokat a rigmusokat szajkózod, amit mindenki, aki nem akarja belátni hogy a Biblia védelmében egy mesevilágot fogadott el, csak mert a hite a valósággal nem egyeztethető össze.
"Ugyanazokat a rigmusokat szajkózod, amit mindenki, aki nem akarja belátni hogy a Biblia védelmében egy mesevilágot fogadott el, csak mert a hite a valósággal nem egyeztethető össze."
És ezt ezért szajkózod?:))))
"Nincs? Pedig azt hittem én döntöttem úgy, hogy nem leszek többé ateista se Sátánista, hanem keresztény. Most akkor ez hogy létezhet?"
Úgy, hogy lenyomták a torkodon a kreacionista propagandát, te pedig annak rendje és módja szerint gondolkodás nélkül elhitted.
Ha gondolkodnál, látnád hogy a világ nem fekete fehér, ezt csak a bigott fundamentalisták terjesztik, és a valóság cáfolja.
Ha gondolkodnál, betegesnek tartanál bárkit, aki szerint a 26. válaszban felsorolt emberek egyforma büntetést érdemelnek.
"Úgy, hogy lenyomták a torkodon a kreacionista propagandát, te pedig annak rendje és módja szerint gondolkodás nélkül elhitted. "
Ezt mondhatjuk a törzsfejlődésre is:)) Ti nyaltátok be az évszázad hazugságát, nem mi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!