Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Isten miért olyan kegyetlen,...

Isten miért olyan kegyetlen, hogy mindenkit büntet válogatás nélkül két ember bűnéért?

Figyelt kérdés
2018. jan. 14. 16:36
 111/170 anonim ***** válasza:
5%

"Akkor leírom neked, titeket vonlak felelősségre, titeket, akik annyira féltek az elmúlástól, hogy egy ilyen beteg pszichopata isten képét is képesek vagytok szerető istenként behazudni magatoknak, csak hogy reménykedhessetek a megváltásban... "

Most látom, hogy félreértettelek. Felelősségre vonsz?:) Sok hátrány ért téged a hitem miatt?

2018. jan. 15. 15:45
 112/170 anonim ***** válasza:
5%

"Pedig gyakorlatilag pont ez a lényege a Bibliának és a megváltásnak. Fegyver a fejedhez, hogy "ugye mennyire imádsz"? Ha nem, akkor meg mehetsz a levesbe. "

Na várj! Nem fogadod el Istent, nem hiszel benne, nem akarsz vele leni, és amikor ezt teljesíti, akkor meg a fejéhez vágod? Mindenki csak azt kapja, amit szeretne. Hála az Úr Jézusnak!

2018. jan. 15. 15:46
 113/170 anonim ***** válasza:
5%
Jézus ma is ott áll fegyverre az ateisták mögött:)
2018. jan. 15. 15:47
 114/170 anonim ***** válasza:
5%
*fegyverrel
2018. jan. 15. 15:47
 115/170 anonim ***** válasza:
49%
De ezt én döntöttem el, hogy én ezt elfogadom vagy nem, én nem láttam ebben azt, hogy ez számomra kétséges lenne elfogadnom, mikor én ezt elfogadtam, elmondom őszintén nem ismertem a Bibliát. Addig kezembe se vettem, honnan tudtam volna akkor én, hogy ez "fegyver a fejemhez"? Azt láttam, hogy van Isten aki szeret engem és kiutat ígér ennek a világnak a fertőjéből, nekem ez ennyi volt. :) Fegyver lehet bármi, lehet a tudatlanság is, mert ha nem tudsz semmit az a legjobb: "Nem tudok semmit, mosom kezeim" Jó tagadásban élni, ez tiszta sor, de az is egy döntés és nem egy kényszer. Most akkor van önálló gondolatom vagy nincs? :)
2018. jan. 15. 15:49
 116/170 A kérdező kommentje:

"Most akkor van önálló gondolatom vagy nincs?"

Ez alapján azóta sincs. Ugyanazokat a rigmusokat szajkózod, amit mindenki, aki nem akarja belátni hogy a Biblia védelmében egy mesevilágot fogadott el, csak mert a hite a valósággal nem egyeztethető össze.

2018. jan. 15. 15:53
 117/170 anonim ***** válasza:
49%
Nincs? Pedig azt hittem én döntöttem úgy, hogy nem leszek többé ateista se Sátánista, hanem keresztény. Most akkor ez hogy létezhet?
2018. jan. 15. 15:58
 118/170 anonim ***** válasza:
53%

"Ugyanazokat a rigmusokat szajkózod, amit mindenki, aki nem akarja belátni hogy a Biblia védelmében egy mesevilágot fogadott el, csak mert a hite a valósággal nem egyeztethető össze."

És ezt ezért szajkózod?:))))

2018. jan. 15. 15:58
 119/170 A kérdező kommentje:

"Nincs? Pedig azt hittem én döntöttem úgy, hogy nem leszek többé ateista se Sátánista, hanem keresztény. Most akkor ez hogy létezhet?"

Úgy, hogy lenyomták a torkodon a kreacionista propagandát, te pedig annak rendje és módja szerint gondolkodás nélkül elhitted.

Ha gondolkodnál, látnád hogy a világ nem fekete fehér, ezt csak a bigott fundamentalisták terjesztik, és a valóság cáfolja.

Ha gondolkodnál, betegesnek tartanál bárkit, aki szerint a 26. válaszban felsorolt emberek egyforma büntetést érdemelnek.

2018. jan. 15. 16:17
 120/170 anonim ***** válasza:
48%

"Úgy, hogy lenyomták a torkodon a kreacionista propagandát, te pedig annak rendje és módja szerint gondolkodás nélkül elhitted. "

Ezt mondhatjuk a törzsfejlődésre is:)) Ti nyaltátok be az évszázad hazugságát, nem mi

2018. jan. 15. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!