Isten miért olyan kegyetlen, hogy mindenkit büntet válogatás nélkül két ember bűnéért?
"törzsfejlődésre is"
Látod, kérdező, mondtam.
Nem érdekli ezt az embert semmi, csak a karakterszám az oldalon. Balihun meg simán csak nem érti, amit mondasz.
41%-os, te mit pattogsz?
Balinhunban becsülöm, ha téved is, de megpróbál érvelni amellett, amiben hisz.
Te meg csak itt kamuzol meg hisztizel össze-vissza. Ezután sem fog érdekelni, milyen hazugságokat ismételgetsz.
Bár egyvalamire jó volt a produkciód. Rájöttem hogy elhamarkodottan ítélkeztem Balinhun felett. Veled ellentétben ő legalább próbálkozik :) Te pedig csak szégyent hozol az emberiségre, inkább tényleg állj be a sarokba, hagyd a felnőttekre a saját dolguk!
"Mert én egyetértek ezzel, mivel erre látok bizonyítékokat az evolúcióra pedig semmilyen fajta bizonyítékot nem látok? :)"
Akkor ha neked most mutatok bizonyítékot, elfogadod az evolúciót?
Sőt, a fordítottját is megpróbálhatjuk. Bármelyik kreacionista bizonyítékot kiválaszthatod wz evolúció ellen, amelyiket csak szeretnéd. Egyszerű tényekkel be fogom mutatni, hogy az miért csak egy tévedés, nem bizonyíték.
Utána elfogadod, hogy a kreacionisták átvernek?
"Ha egyetlen bizonyítékot mutatsz, amit megtudok fogni, megtudok nézni és magam letudom vezetni azt (mivel ezt jelenti a Bizonyíték) itthon is akár, akkor igen elhiszem. :)"
Oké. Egyszerű tény, ha a teremtés az igaz, a fajok készre lettek teremtve, tehát nem változnak, nem jönnek létre belőlük új fajok.
Ha az evolúció igaz, akkor a fajok folamatosan változnak, új fajok is képződnek.
Valóság:
A zöld füzike egy példa arra, hogy a jelenünkben is képződnek új fajok, ugyanis ez a madárfaj éppen most tart ott, hogy több külön fajra váljon szét.
"A biológiában, illetve a rendszertanban a fajok elkülönítésének egyik jellemző példája a gyűrűfajok esete. Gyűrűfajról akkor beszélünk, ha két reprodukciós izolációban lévő populációt egymással szaporodni képes köztes populációk sora kapcsolja össze. A probléma lényege, hogy a teljes gyűrűt egy fajként kezeljük (annak ellenére, hogy nem minden populáció egyedei képesek szaporodni egymással), vagy az egyes populációkat külön-külön fajoknak tekintjük (annak ellenére, hogy a szomszédos populációk képesek szaporodni)."
"Véletlenül nem fújt össze 7.4 milliárd embert a szél úgy, hogy minden embernek egyaránt ugyan ott van a keze a lába a feje a gerince, az ujjai stb... Ez már egy olyan bizonyíték ami az evolúció ellen van."
Ezt is a valóság cáfolja, tényleg csak nyitott szemmel kéne járni:
" én olyan bizonyítékokat hozok majd neked, ami mindezeknek helytáll. Ha én ezt megteszem, akkor te elfogadod a kreácionizmust? "
Ha hozol olyen bizonyítékot ami bebizonyítja, hogy a Föld csak kb 6000 éves, el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!