Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Isten miért olyan kegyetlen,...

Isten miért olyan kegyetlen, hogy mindenkit büntet válogatás nélkül két ember bűnéért?

Figyelt kérdés
2018. jan. 14. 16:36
 121/170 anonim ***** válasza:

"törzsfejlődésre is"

Látod, kérdező, mondtam.

Nem érdekli ezt az embert semmi, csak a karakterszám az oldalon. Balihun meg simán csak nem érti, amit mondasz.

2018. jan. 15. 16:37
 122/170 anonim ***** válasza:
Mivel nyomták le, nem értem. Mert én egyetértek ezzel, mivel erre látok bizonyítékokat az evolúcióra pedig semmilyen fajta bizonyítékot nem látok? :)
2018. jan. 15. 16:38
 123/170 A kérdező kommentje:

41%-os, te mit pattogsz?

Balinhunban becsülöm, ha téved is, de megpróbál érvelni amellett, amiben hisz.

Te meg csak itt kamuzol meg hisztizel össze-vissza. Ezután sem fog érdekelni, milyen hazugságokat ismételgetsz.

Bár egyvalamire jó volt a produkciód. Rájöttem hogy elhamarkodottan ítélkeztem Balinhun felett. Veled ellentétben ő legalább próbálkozik :) Te pedig csak szégyent hozol az emberiségre, inkább tényleg állj be a sarokba, hagyd a felnőttekre a saját dolguk!

2018. jan. 15. 16:38
 124/170 A kérdező kommentje:

"Mert én egyetértek ezzel, mivel erre látok bizonyítékokat az evolúcióra pedig semmilyen fajta bizonyítékot nem látok? :)"

Akkor ha neked most mutatok bizonyítékot, elfogadod az evolúciót?

2018. jan. 15. 16:39
 125/170 A kérdező kommentje:

Sőt, a fordítottját is megpróbálhatjuk. Bármelyik kreacionista bizonyítékot kiválaszthatod wz evolúció ellen, amelyiket csak szeretnéd. Egyszerű tényekkel be fogom mutatni, hogy az miért csak egy tévedés, nem bizonyíték.

Utána elfogadod, hogy a kreacionisták átvernek?

2018. jan. 15. 16:42
 126/170 anonim ***** válasza:
Ha egyetlen bizonyítékot mutatsz, amit megtudok fogni, megtudok nézni és magam letudom vezetni azt (mivel ezt jelenti a Bizonyíték) itthon is akár, akkor igen elhiszem. :)
2018. jan. 15. 16:46
 127/170 anonim ***** válasza:
Véletlenül nem fújt össze 7.4 milliárd embert a szél úgy, hogy minden embernek egyaránt ugyan ott van a keze a lába a feje a gerince, az ujjai stb... Ez már egy olyan bizonyíték ami az evolúció ellen van. :)
2018. jan. 15. 16:47
 128/170 A kérdező kommentje:

"Ha egyetlen bizonyítékot mutatsz, amit megtudok fogni, megtudok nézni és magam letudom vezetni azt (mivel ezt jelenti a Bizonyíték) itthon is akár, akkor igen elhiszem. :)"

Oké. Egyszerű tény, ha a teremtés az igaz, a fajok készre lettek teremtve, tehát nem változnak, nem jönnek létre belőlük új fajok.

Ha az evolúció igaz, akkor a fajok folamatosan változnak, új fajok is képződnek.

Valóság:

A zöld füzike egy példa arra, hogy a jelenünkben is képződnek új fajok, ugyanis ez a madárfaj éppen most tart ott, hogy több külön fajra váljon szét.

"A biológiában, illetve a rendszertanban a fajok elkülönítésének egyik jellemző példája a gyűrűfajok esete. Gyűrűfajról akkor beszélünk, ha két reprodukciós izolációban lévő populációt egymással szaporodni képes köztes populációk sora kapcsolja össze. A probléma lényege, hogy a teljes gyűrűt egy fajként kezeljük (annak ellenére, hogy nem minden populáció egyedei képesek szaporodni egymással), vagy az egyes populációkat külön-külön fajoknak tekintjük (annak ellenére, hogy a szomszédos populációk képesek szaporodni)."

"Véletlenül nem fújt össze 7.4 milliárd embert a szél úgy, hogy minden embernek egyaránt ugyan ott van a keze a lába a feje a gerince, az ujjai stb... Ez már egy olyan bizonyíték ami az evolúció ellen van."

Ezt is a valóság cáfolja, tényleg csak nyitott szemmel kéne járni:

[link]

2018. jan. 15. 16:54
 129/170 anonim ***** válasza:
Kérdező, még mielőtt bármibe bele kezdesz, azt szeretném elmondani, hogy nem rögtön fogok neked hinni és kérdezgetni is foglak, hogy ez mért így mért úgy van, ha egynek nem felelsz meg illetve nem tudom bizonyítékként kezelni (Értsd: nem tudok utána járni, nem tudom levezetni itthon akár egymagam a fossziliákat kivéve, illetve nem látom nem foghatom meg) akkor bukik az egész mutatvány, én olyan bizonyítékokat hozok majd neked, ami mindezeknek helytáll. Ha én ezt megteszem, akkor te elfogadod a kreácionizmust? :)
2018. jan. 15. 16:57
 130/170 A kérdező kommentje:

" én olyan bizonyítékokat hozok majd neked, ami mindezeknek helytáll. Ha én ezt megteszem, akkor te elfogadod a kreácionizmust? "

Ha hozol olyen bizonyítékot ami bebizonyítja, hogy a Föld csak kb 6000 éves, el.

2018. jan. 15. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!