Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A Szentháromság hivők, miért...

A Szentháromság hivők, miért nem tudják érthetően magyarázni a tantételüket?

Figyelt kérdés

Mondják,hogy egy Isten van,aztán mondják,hogy az Atya is Isten,a Fiú is Isten,a Szent Lélek is Isten.

Akkor mégis ez három.

Erre azt mondják,hogy annak az egy Istennek három megnyilvánulása van.

A biblia szerint,annak az egy Istennek számtalan,millió/milliárd megnyilvánulása van a körüményeihez megfelelően.

Ez igy érthetetlen,akkor most még valami mást is ki kellene találni,hogy találjon a bibliával,és a mai értelmes ember is el tudja fogadni,mert ma már mindenki olvas,nem mint ez előtt 1700 éve,hogy 4% olvasott.

2018. jan. 13. 22:14
1 2 3 4 5 6
 51/56 anonim ***** válasza:
0%

50. Elnézést a megígért linkeket régebben kijegyeztem,most nem kaptam meg,majd még egyszer ujra fogom keresni.

Adig is ebben a linkben a hasonlatát megkapod.

[link]

2018. jan. 17. 21:15
 52/56 anonim ***** válasza:

Nem jó a linked.

Csak emlékeztetlek, hogy eredeti görög vagy héber nyelvű iratot kértem, nem fordítást.

2018. jan. 17. 21:28
 53/56 anonim ***** válasza:
0%

52.Még most sem az amit akartam küldeni,de remélem megkapom és elküldöm.

[link]

2018. jan. 18. 06:46
 54/56 anonim ***** válasza:
100%

Továbbra sem hoz be semmit, ez ráadásul spanyolul ír ki valamit. Ellenőrizhetnéd a linkedet, mielőtt elküldöd a hozzászólást.

De hogy értsd, nem egy jehovás okfejtés érdekel engem, hanem egy kép olyan eredeti iratokról, amin a jehova szó szerepel (nem a JHVH).

2018. jan. 18. 07:51
 55/56 Attila_the_hun ***** válasza:
0%
Mert értelmetlen.
2018. febr. 9. 23:43
 56/56 anonim ***** válasza:
40%

55.Igazad van.Értelmetlen.

A hazugságot mindig aki hazudja az érti csak meg.

2018. febr. 10. 11:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!