A Szentháromság hivők, miért nem tudják érthetően magyarázni a tantételüket?
Mondják,hogy egy Isten van,aztán mondják,hogy az Atya is Isten,a Fiú is Isten,a Szent Lélek is Isten.
Akkor mégis ez három.
Erre azt mondják,hogy annak az egy Istennek három megnyilvánulása van.
A biblia szerint,annak az egy Istennek számtalan,millió/milliárd megnyilvánulása van a körüményeihez megfelelően.
Ez igy érthetetlen,akkor most még valami mást is ki kellene találni,hogy találjon a bibliával,és a mai értelmes ember is el tudja fogadni,mert ma már mindenki olvas,nem mint ez előtt 1700 éve,hogy 4% olvasott.
50. Elnézést a megígért linkeket régebben kijegyeztem,most nem kaptam meg,majd még egyszer ujra fogom keresni.
Adig is ebben a linkben a hasonlatát megkapod.
Nem jó a linked.
Csak emlékeztetlek, hogy eredeti görög vagy héber nyelvű iratot kértem, nem fordítást.
Továbbra sem hoz be semmit, ez ráadásul spanyolul ír ki valamit. Ellenőrizhetnéd a linkedet, mielőtt elküldöd a hozzászólást.
De hogy értsd, nem egy jehovás okfejtés érdekel engem, hanem egy kép olyan eredeti iratokról, amin a jehova szó szerepel (nem a JHVH).
55.Igazad van.Értelmetlen.
A hazugságot mindig aki hazudja az érti csak meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!