Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Idézetek olyan részeket a...

Idézetek olyan részeket a Bibliából, ami minden kétséget kizár afelől, hogy Jézus Isten, illetve a szentháromság tanát?

Figyelt kérdés
Mert eddig minden ilyen részt valamennyire úgy éreztem, hogy ki lehet dumálni. Egyiket sem éreztem megdönthetetlennek. Ha lehetséges, akkor csak Jézus beszédére hagyatkozzunk, köszönöm.
2017. okt. 17. 23:31
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
Ott van ám még egy szó, mégpedig hogy ÖNMAGÁBAN. Sőt, ki is jelenti hogy éppen úgy, mint az Atyának.
2017. okt. 18. 17:13
 42/43 anonim ***** válasza:

Én és az Atya egy vagyunk

Ha engem ismernétek atyámat is ismernétek

Én vagyok az út az igazság és az élet

Mielőtt ábrahám lett én vagyok

Én vagyok a mennyből alászállott élő kenyér.

Tamás apostol: Én Uram Én Istenem.

Pál apostol: Jézus Krisztus mint Isten, az Istennel való egyenlőséget nem tartotta olyan dolognak......

2017. okt. 18. 18:54
 43/43 anonim ***** válasza:
Sőt már az Ószövetségben is olvashatjuk Jézusról, hogy Erős Isten. De lényegtelen, akik káromolják a Szentlelket, azok nem fogják belátni hogy Jézus Isten Fia, és nem teremtmény, ahogy írva van.
2017. okt. 18. 19:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!