Ha Jézus az Isten, a Máté 3:16 leírtak alapján, miután Jézus megkeresztelkedett, kinek a hangja hallatszott azonnal az égből?
Kedves jehovás kérdező. Az Atya hangja hallatszott, ahogy a Szentlélek szállt le galamb alakjában.
A keresztények szerint Jézus és az Atya nem ugyan az a személy, hanem két különböző, de egy Istenséget birtokolnak. Ahogy Jézus is tanította, ahogy Izajás is megírta.
#5 A Biblia nem egy átlagos könyv kérdező, ahol a recepteket böngészve a gulyásleves pontos receptjét elolvashatod. A Bibliában az sincs benne, hogy töröld meg a feneked wc-zés után, akkor nem is törlöd meg? Az utalásokat, és a szövegkörnyezetek teljességét kell figyelembe venni, és ez alapján Jézus az Isten. Egyébként meg egészen biztos vagyok benne, hogy nem ez az üdvözülés kulcsa.
"Korinthusbeliekhez írt I. levél 13. rész
1.
Ha embereknek vagy angyaloknak nyelvén szólok is, szeretet pedig nincsen én bennem, olyanná lettem, mint a zengő ércz vagy pengő czimbalom.
2.
És ha jövendőt tudok is mondani, és minden titkot és minden tudományt ismerek is; és ha egész hitem van is, úgyannyira, hogy hegyeket mozdíthatok ki helyökről, szeretet pedig nincsen én bennem, semmi vagyok"
A szeretet gyakorlása, és a Jézusban való feltétlen hit, ami az üdvösséghez kell. Az ilyen kérdések gyűlöletet keltenek....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!