Vajon megváltozott a Biblia?
sok vád ér minket tanúkat, pl. az, hogy nekünk más Bibliánk van. Bár az igaz, hogy mai a nyelvezete, de ezt időrők időre megtették a Károli féle fordításal is.
Ha veszitek a fáradságot, és elolvassátok ezt a cikket:
megköszönném ha választ írnátok a fenti kérdésre.
Szeretném kérni, ha lehet, a válaszokat Krisztus szellemét tükrözze.
"és mivel a Biblia Istentől ihletett, illetve Isten szava a Biblia, így kihagyhatatlan az, hogy a Bibliát olvasd."
Isten soha nem mondott olyat, hogy alkotok majd egy emberek által összegyűjtött írásokat, ami által lesz nektek bizonyságotok, vagy az által fogtok majd tanulni. A Biblia nem Isten szava. Vannak benne írások, melyek Isten szava, de nem az egész Biblia az. Ezt csak Te mondod, Isten sem és Jézus sem állított semmi ilyesmit.
42.Hsz!
Pál erről így nyilatkozik:
" A teljes Írás Istentől ihletett, és hasznos a tanításra, a feddésre, a megjobbításra, az igazságban való nevelésre;hogy tökéletes legyen az Isten embere, minden jó cselekedetre felkészített."(2 Tim 3:16,17)
"MINDENKI meglesz ítélve a saját cselekedetei alapján, csak azok a bűnök alapján, amiről én megítéltem egy embert és el is ítéltem őt azok miatt, azért Isten már NEM fogja megítélni, "
Komment nélkül...
"Honnan tudod, hogy nem a Sátán ver át téged?"
Hát, lehet, igazad van, de a fenti mondatból nagyjából érzem, hogy ki is van valamennyire átverve... Jézus szólt, ne ítélj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!