Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A bosnyák férfiak megerőszakol...

A bosnyák férfiak megerőszakolják a nőket?

Figyelt kérdés

Ezt azért kérdezem, mert a muszlimokról sokat lehet ezt a negatív berögződést hallani, de a bosnyákok is muszlimok, akkor ezek szerint Ők is ilyenek lehetnek.

Ez igaz? Mi a tapasztalatotok a bosnyák muszlimokról ezzel kapcsolatban?

2017. júl. 21. 08:19
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/102 anonim ***** válasza:
A koránban olvastam, ezt de mondom ebbe NEM kívánok belemenni már. Köszi :D
2017. júl. 21. 22:54
 32/102 anonim ***** válasza:

Kedves Balinhun, ha olvastad a Koránt kérlek jelöld meg hol írja hogy muszlimok megerőszakolhatnak más vallású nőket. Ha nem tudsz ilyet mutatni, aljas hazug ember vagy. Tudom, korábban már összefutottunk ezen az oldalon. Akkor azt állítottad benned van a szentszellem. Kértem hogy bizonyítsd mert a Biblia leírja hogy mire képes az akibe beleköltözött. Nem tudtad bizonyítani. Akkor is hazugságokat írogattál az iszlámról és most is. Ugyanazt tudom mondani mint akkor. Attól hogy hazugságokat terjesztesz egy másik vallásról, a tiéd nem lesz igaz.

Korintus 11:5 pedig egyértelműen a kendő viselését írja elő keresztény nőknek akik így is tettek sokáig.

2017. júl. 21. 23:01
 33/102 anonim ***** válasza:
Csak így utolsó bejegyzésem gyanánt, ezt nagyon kezdem unni, hogy mi Keresztények, vagy bármilyen vallásuak kivéve jehova és Iszlám vallásuak, nem érthetjük az említett vallást mert nem vagyunk rá méltók, de ők természetesen, sokkal jobban tudnak mindent, esetünkben, hogy mit is jelent az említett vers, nekem is így kéne, ahogy sokaknak például ahogyan te is csinálod, hogy: "hát nem érted meg mert ezt csak mi értjük"? Mert akkor ez megint egyfajta felhívás, hogy márpedig innen vita nélkül elnem mész, és ebben is csak én nyerhetek. Szóval, nem kedves Válaszoló muszlim, egyáltalán nem óhajtom ÚJRA ezt eljátszani veled, ÚJRA elmagyarázni, hogy a Szent Szellem, a Keresztényekben van, mégha nem is képes csodákra, 40x elmagyarázni, hogy ez nem így értendő, mert Csodára Isten képes és nem az ember, igen voltak ilyen emberek akiknek az ÁRNYÉKA gyógyított, de az sem ŐK voltak. Szóval, köszönöm, de ebből már nem kérek. Sziasztok!
2017. júl. 21. 23:04
 34/102 anonim ***** válasza:

"Kedves Balinhun, ha olvastad a Koránt kérlek jelöld meg hol írja hogy muszlimok megerőszakolhatnak más vallású nőket. Ha nem tudsz ilyet mutatni, aljas hazug ember vagy. Tudom, korábban már összefutottunk ezen az oldalon. Akkor azt állítottad benned van a szentszellem. Kértem hogy bizonyítsd mert a Biblia leírja hogy mire képes az akibe beleköltözött. Nem tudtad bizonyítani. Akkor is hazugságokat írogattál az iszlámról és most is. Ugyanazt tudom mondani mint akkor. Attól hogy hazugságokat terjesztesz egy másik vallásról, a tiéd nem lesz igaz.

Korintus 11:5 pedig egyértelműen a kendő viselését írja elő keresztény nőknek akik így is tettek sokáig."

Jó remek, akkor úgy van. :)

2017. júl. 21. 23:06
 35/102 anonim ***** válasza:

Mivel nem hoztál Korán verset, marad az hogy hazug ember vagy.

Emlékeztetőül. A Biblia szerint ezekre képes kell hogy legyél ha valóban benned van a szentszellem:

Márk 16:17 Ezek a jelek kísérik azokat, akik hisznek: Gonosz szellemeket űznek ki a nevemben. Új nyelveken szólnak.

Márk 16:18 Ha kígyókat vesznek fel kezükkel, és ha halálos mérget isznak, nem árt meg nekik. Betegekre teszik rá a kezüket, és azok meggyógyulnak.”

Szóval ezek mind képes vagy?

2017. júl. 21. 23:15
 36/102 anonim ***** válasza:

Nem, nem az ember vallásától függ.

Legfeljebb annyi mondható el hogy vannak olyan fanatikusok, akik tényleg úgy gondolkoznak, hogy aki nem az ő vallását követi, azt nem is veszik emberszámba, és innentől bármit megengednek maguknak... De néhány ilyen pszichopata alapján nem lehet általánosítani egy egész vallásra nézve.

2017. júl. 22. 13:13
 37/102 A kérdező kommentje:

Szerintem Magyarországon annyira erős a muszlimelleness propaganda, hogy még a bosnyákok is csalódnának a magyarokba.

Nem veszik észre a magyarok (Orbán propagandája miatt), hogy a törökök testvérnépnek tartanak minket.

2017. júl. 24. 06:26
 38/102 anonim ***** válasza:
Minek kavarod a szrt a sokadik bosnyákos kérdéseddel, már megmondtuk h a közel-keleti és észak-afrikai muszlim mentalitás a gond.
2017. júl. 24. 12:27
 39/102 A kérdező kommentje:

38-as!

Akkor a bosnyák muszlim mentalitás más, mint az arab muszlim mentalitás?

2017. júl. 24. 16:41
 40/102 anonim ***** válasza:
ja, bár velük is gond van nyugaton, kéregetnek mint a cigányok
2017. júl. 24. 19:12
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!