A bosnyák férfiak megerőszakolják a nőket?
Ezt azért kérdezem, mert a muszlimokról sokat lehet ezt a negatív berögződést hallani, de a bosnyákok is muszlimok, akkor ezek szerint Ők is ilyenek lehetnek.
Ez igaz? Mi a tapasztalatotok a bosnyák muszlimokról ezzel kapcsolatban?
Kedves Balinhun, ha olvastad a Koránt kérlek jelöld meg hol írja hogy muszlimok megerőszakolhatnak más vallású nőket. Ha nem tudsz ilyet mutatni, aljas hazug ember vagy. Tudom, korábban már összefutottunk ezen az oldalon. Akkor azt állítottad benned van a szentszellem. Kértem hogy bizonyítsd mert a Biblia leírja hogy mire képes az akibe beleköltözött. Nem tudtad bizonyítani. Akkor is hazugságokat írogattál az iszlámról és most is. Ugyanazt tudom mondani mint akkor. Attól hogy hazugságokat terjesztesz egy másik vallásról, a tiéd nem lesz igaz.
Korintus 11:5 pedig egyértelműen a kendő viselését írja elő keresztény nőknek akik így is tettek sokáig.
"Kedves Balinhun, ha olvastad a Koránt kérlek jelöld meg hol írja hogy muszlimok megerőszakolhatnak más vallású nőket. Ha nem tudsz ilyet mutatni, aljas hazug ember vagy. Tudom, korábban már összefutottunk ezen az oldalon. Akkor azt állítottad benned van a szentszellem. Kértem hogy bizonyítsd mert a Biblia leírja hogy mire képes az akibe beleköltözött. Nem tudtad bizonyítani. Akkor is hazugságokat írogattál az iszlámról és most is. Ugyanazt tudom mondani mint akkor. Attól hogy hazugságokat terjesztesz egy másik vallásról, a tiéd nem lesz igaz.
Korintus 11:5 pedig egyértelműen a kendő viselését írja elő keresztény nőknek akik így is tettek sokáig."
Jó remek, akkor úgy van. :)
Mivel nem hoztál Korán verset, marad az hogy hazug ember vagy.
Emlékeztetőül. A Biblia szerint ezekre képes kell hogy legyél ha valóban benned van a szentszellem:
Márk 16:17 Ezek a jelek kísérik azokat, akik hisznek: Gonosz szellemeket űznek ki a nevemben. Új nyelveken szólnak.
Márk 16:18 Ha kígyókat vesznek fel kezükkel, és ha halálos mérget isznak, nem árt meg nekik. Betegekre teszik rá a kezüket, és azok meggyógyulnak.”
Szóval ezek mind képes vagy?
Nem, nem az ember vallásától függ.
Legfeljebb annyi mondható el hogy vannak olyan fanatikusok, akik tényleg úgy gondolkoznak, hogy aki nem az ő vallását követi, azt nem is veszik emberszámba, és innentől bármit megengednek maguknak... De néhány ilyen pszichopata alapján nem lehet általánosítani egy egész vallásra nézve.
Szerintem Magyarországon annyira erős a muszlimelleness propaganda, hogy még a bosnyákok is csalódnának a magyarokba.
Nem veszik észre a magyarok (Orbán propagandája miatt), hogy a törökök testvérnépnek tartanak minket.
38-as!
Akkor a bosnyák muszlim mentalitás más, mint az arab muszlim mentalitás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!