A bosnyák férfiak megerőszakolják a nőket?
Ezt azért kérdezem, mert a muszlimokról sokat lehet ezt a negatív berögződést hallani, de a bosnyákok is muszlimok, akkor ezek szerint Ők is ilyenek lehetnek.
Ez igaz? Mi a tapasztalatotok a bosnyák muszlimokról ezzel kapcsolatban?
"Hallottál te mostanában olyat a hírekben hogy keresztény terrorista vagy hogy keresztény erőszakolt meg nőket? Pedig gyakran előfordul."
Nem értelek kedves muszlim Válaszoló, nem régiben vitáztam egy muszlim testvéreddel, aki pontosan azzal rágalmazott minket keresztények (illetve pontosítok: a Katolikus papokat, akik java részt pedofilok szerinte), hogy annyi pedofil van köztünk, Katolikusokra is és más Keresztényre is utalt ezzel. A muszlimokat igen kevésszer szokták ilyen témában megemlíteni, hiszen a katolikus papok sokkal intenzívebben űzik szerintetek ezt az ipart. Mert persze katolikus pap nem lehet NEM pedofil, csakis egyedül pedofil papok vannak, akik napi szinten gyerekeket erőszakolnak meg. :)
"Volt irodalomtanárom megmondta a tutit... mindig lesznek életképtelen nők, de minden társadalomban az életképes nők a főnökök... én felsővezetőként ezt tanusítom, a feleségem az orromnál fogva irányít.
Pedig az én egzisztenciámból élünk." Ez hogy jön ide, te szerencsétlen?
"A muszlimokat igen kevésszer szokták ilyen témában megemlíteni, hiszen a katolikus papok sokkal intenzívebben űzik szerintetek ezt az ipart. Mert persze katolikus pap nem lehet NEM pedofil, csakis egyedül pedofil papok vannak, akik napi szinten gyerekeket erőszakolnak meg. :)"
Igen mert a katolikus papok nem házasodhatnak, ebből pedig ilyen gondok adódnak, de nem hiszem hogy bármelyik muszlim azt állítaná hogy minden katolikus pap pedofil. Muszlimok ellen viszont napi szinten megy az általánosítás. Csak olvass el egy-két iszlámmal kapcsolatos kérdést.
"Ennyiből én is mondhatnám általánosítva,hogy a muszlimok meg un block keresztényellenesek."
És mi utal erre? Csak Magyarországon sok olyan netes oldal van ami kimondottan iszlámellenes és hazugságokat terjeszt a muszlimokról. Magyar politikusok támadják a muszlimokat, államszinten megy az iszlámellenes propaganda. Egyes magyar városokban a muszlimok jogait korlátozó rendeleteket hoznak. Soroljam még? Ezeket elmondhatod a keresztény vallás esetében is?
"Igen mert a katolikus papok nem házasodhatnak, ebből pedig ilyen gondok adódnak, de nem hiszem hogy bármelyik muszlim azt állítaná hogy minden katolikus pap pedofil. Muszlimok ellen viszont napi szinten megy az általánosítás. Csak olvass el egy-két iszlámmal kapcsolatos kérdést."
Tehát, kedves muszlim Válaszoló, azt mondod, hogy gondok adódnak azzal, ha a papok nem házasodhatnak. Két dolog felett siklasz el!
1. dolog/tény: Én nem csak papokat említettem, sokak vannak akik nem házasodnak, keresztények, (ezek ugye lehetnek papok is!) de nem házasodnak össze senkivel. Az, hogy valaki nem házasodik össze még nem egyenlő azzal, hogy pszchiópata.
2. dolog/tény: A muszlimok esetében ha erőszakolásról beszélünk, akkor ujjal mutogatnak a nőkre, hogy mennyire kirívóan öltözködött, holott a mi kúltúránkban az arc fedés, illetve a teljes TEST elrejtése nem DIVAT. A MI (európai, Ázsiai, Amerikai) kúltúránknak van egy divatja, ennek a divatnak a háttere (nem mondom, hogy jó ez így, de ilyenek az emberek), illetve ennek a divatnak a ruházata, rövidszoknya, rövid nadrág (unisex), szoknya, top, szandál, ujjatlan felső (unisex), sport melltartó, feszes sport ruházat. A Muszlim erkölcs igen beteges, ha kilátszik a nő arca, illetve sminkelve van már egy intő jel LEHET a muszlim férfiaknak, hogy lefeküdhessenek az illetővel. Ha esetleg, férjes asszonyról van szó, a Muszlim elkövető nem kérdezi meg, hogy: "A férjed, hogy engedett ki?" NEM, nekik ez felhatalmazás arra, hogy lefeküdhessenek azokkal, akik akár férjezettek is, vagy van párjuk. Szerintem erkölcsileg a betont tapossa a Muszlim társadalom. Elnézést a nyers megfogalmazásomért! :)
Balinhun nevű felhasználó
1, Ha átlag ember nem házasodik az a saját döntése, de a katolikus papoknak tilos. Senki nem állította hogy aki nem házasodik az pszchiopata, de ne is próbáld szépíteni. A pápa személyesen kér bocsánatot az áldozatoktól és igérte hogy ezentúl nem próbálja eltusolni az egyház az ilyen eseteket. Keresztény irányzatok közül a katolikus papoknál fordul elő leginkább a pedofília. Ennek oka pedig a nőtlenség.
A 2. pontban leírtak arról árulkodnak hogy semmit nem tudsz az iszlámról, de ahogy látom a saját keresztény vallásodat sem ismered. Kifejtem neked részletesen:
"A muszlimok esetében ha erőszakolásról beszélünk, akkor ujjal mutogatnak a nőkre, hogy mennyire kirívóan öltözködött,"
Ez nem igaz. Az iszlám szerint a nemi erőszak nagy bűn. Akkor is ha a nő lengén öltözködött.
"A MI (európai, Ázsiai, Amerikai) kúltúránknak van egy divatja,"
Ha a keresztény kultúrára gondolsz akkor tévedsz. 1 Korintus 11:5 De ha egy nő imádkozik vagy prófétál, akkor be kell takarnia a fejét valamivel
Vagyis keresztényeknél is előírás a kendő, csak nem tartják be.
"A Muszlim erkölcs igen beteges, ha kilátszik a nő arca,"
Az iszlám vallásban elő van írva a kendő viselése, de az arc eltakarása nem.
"Ha esetleg, férjes asszonyról van szó, a Muszlim elkövető nem kérdezi meg, hogy: "A férjed, hogy engedett ki?" NEM, nekik ez felhatalmazás arra, hogy lefeküdhessenek azokkal, akik akár férjezettek is, vagy van párjuk."
Ez most komoly? Szerinted a muszlim vallás megengedi más vallású nők megerőszakolását? Ez hol hallottad? Valami szélsőjobbos oldalon? Nagyon el vagy tévedve.
"Szerintem erkölcsileg a betont tapossa a Muszlim társadalom. Elnézést a nyers megfogalmazásomért! :)"
Az alapján amit leírtál neked fogalmad sincs az iszlám vallásról. Minden bizonnyal ezeket valami iszlámellenes szennylapban olvastad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!