A bosnyák férfiak megerőszakolják a nőket?
Ezt azért kérdezem, mert a muszlimokról sokat lehet ezt a negatív berögződést hallani, de a bosnyákok is muszlimok, akkor ezek szerint Ők is ilyenek lehetnek.
Ez igaz? Mi a tapasztalatotok a bosnyák muszlimokról ezzel kapcsolatban?
"Az egész műsor arról szól, hogy ez az állítás önmagában nem igaz, csak sok muszlim országban élő alul művelt gondolja így. "
A videó címe nem ezt sugallja, meg egyébként is már önmagában problémás. Ha meg rákeresel az állami csaptornán sok ilyen műsor van. Mit szólnál ha muszlim országokban ilyen műsorokban arról beszélgetnénk a keresztények hogyan viszonyulnak a pedofíliához, csak mert papjaik között sok van?
"Csöppet sem vagy rosszindulatú."
Nem én vagyok rosszindulatú hanem az egyházad, szóval ez az igazság. Ha megnézzük a történelmet, keresztény országokban, de főleg azokban ahol a többség katolikus szinte egyáltalán nem maradtak muszlimok mert gyilkolták és elüldözték őket. Ezzel szemben sok muszlim országokban 1400 éve élnek keresztények, a Közel-Keleten kb 10 millióan.
"Én meg abban reménykedem, hogy sem a hozzád hasonló fanatikus muzulmánok. Európában rosszul áll a helyzet, de Magyarországon még van remény."
Ezzel is csak azt bizonyítod hogy te vagy fanatikus. Európában mitől is áll rosszul a helyzet? Magyarországon meg mire van remény? Azt ugye tudod hogy Magyarországon az emberek fele ateista vagy nem vallásos, a másik fele pedig nagyrészt kamu keresztény.
Most el nem olvasom miket válaszoltak, de ezt hallgasd meg: [link]
Szerintem ugyanannyit erőszakoskodnak, mint bárki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!